Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN OG VASKEROM
Gå til hovedside for: INNEKLIMA OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: VARME OG VARMTVANN
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi

Rør & Prosjekt Gruppen AS

Rør & Prosjekt Gruppen AS

Velkommen til Bademiljø i Asker!

Vi åpner i løpet av 2018 et studio/showroom i Asker. Inntil da – kontakt oss gjerne hvis du planlegger nytt bad eller trenger oss for serviceoppdrag.

Vi har 20 års erfaring fra rørleggerfaget og med god tverrfaglig kompetanse innen byggfagene blir mange utfordringer løst på en god måte. I tillegg til gode innarbeidede kvalitetssikringssystemer deltar vi aktivt i planleggingen av ditt prosjekt, produserer og leverer som avtalt. 

Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi tar oppdrag både i privat- og næringsmarkedet over hele Akershus og Oslo, og kommer gjerne hjem til deg på befaring.

Åpningstider

Mandag
Åpent etter avtale
Tirsdag
Åpent etter avtale
Onsdag
Åpent etter avtale
Torsdag
Åpent etter avtale
I dag
Åpent etter avtale
Lørdag
Åpent etter avtale

Kontakt

Leangbukta 31
1392 VETTRE
Vis i Google maps

Telefon: 41854199

Ønsker du befaring eller har andre spørsmål?

Våre baderomseksperter hjelper deg gjerne! Fortell oss hva det gjelder, så kontakter vi deg innen kort tid.

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg innen kort tid. Mvh, Rør & Prosjekt Gruppen AS

Bad og våtrom

Vi har spesialisert oss på alle former for oppussingsoppgaver på bad- og våtrom, alt fra utskifting av utstyr til totalrenovering/bygging av komplette bad. I sistnevnte tilfeller kan vi påta oss hele prosjektlederoppgaven, slik at vi koordinerer alle håndverkere som involveres i en slik prosess. Det vil spare deg for masse tid, samt sikre en optimal fremdrift uten unødig stans under veis. Og vi kan stå som garantist for at hele leveransen er i tråd med et stadig mer omfattende og komplisert regelverk for å sikre offentlig godkjenning av sluttleveransen.

Ikke minst vil vi sikre at kvaliteten på alle ledd i leveransen blir som forventet og at du ikke får uventede overraskelser i etterkant. Da er det trygt å vite at man har benyttet en solid og velrenommert bedrift til å utføre jobben og som også er der den dagen det eventuelt skulle skje noe uforutsett. Så slipper man i alle fall å bekymre seg for det i de nærmeste årene.

Varmepumper & vannbåren varme

Vi kan nå tilby en rekke produkter og løsninger fra ulike leverandører som bidrar til bedre energiutnyttelse og betydelige lavere fyringsutgifter i fremtiden.

Dette gjelder alt fra kompliserte, komplette løsninger knyttet til eksempelvis vannbåren varme og installasjon av varmepumper til enkeltstående produkter som bidrar til energibesparelser og god langtidsøkonomi.

La vår ekspert gjøre beregninger på hvor mye du kan spare i fremtiden.

Se vår varmepumpeveileder

Hytte og fritidsboliger

Vi har spesialisert oss på ulike løsninger knyttet til ferie- og fritidsboliger. Dette gjelder både knyttet til vann og avløp, samt ulike tekniske toalettløsninger.

Vi kan både gi råd om valg av løsninger, samt planlegging og installasjon av komplette fritidspakker fra A til Å. Det kan lønne seg å ta kontakt med våre fagfolk før man velger løsning. Vi har erfaringen som trengs.

Referanser

Vi er stolte av jobbene vi gjør og vi deler gjerne kundenes oppfatninger av oss som samarbeidspartner og prosjektansvarlig.

Derfor kan du til en hver tid be oss om navn på kunder som har brukt oss enten til rehabilitering/nybygging eller til andre oppdrag i løpet av den senere tiden. Det er kun kundene som har benyttet våre tjenester som kan avgjøre om vi fortjener nye oppdrag i fremtiden.

Våre medarbeidere

Tomas Goller Eier/Daglig leder Tlf: 41854199

Jimmy Nissen Eier/Rørlegger Tlf: 92677768

Kart og kontaktskjema

Send oss en melding

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg innen kort tid. Mvh, Rør & Prosjekt Gruppen AS