Bademiljø Jonassen Rørservice AS

Bademiljø Jonassen Rørservice AS

Velkommen til Bademiljø i Rypefjord!

Vi utfører alle typer rørleggertjenester. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.

Følg oss på Facebook - Jonassen Rørservice AS

Åpningstider

Mandag
08.00-16.00
Tirsdag
08.00-16.00
Onsdag
08.00-16.00
I dag
08.00-18.00
Fredag
08.00-16.00
Lørdag
10.00-14.00

Kontakt

Storsvingen
9610 RYPEFJORD
Vis i Google maps

Telefon: 78419311

Ønsker du befaring eller har andre spørsmål?

Våre baderomseksperter hjelper deg gjerne! Fortell oss hva det gjelder, så kontakter vi deg innen kort tid.

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg innen kort tid. Mvh, Bademiljø Jonassen Rørservice AS

Bad og våtrom

Vi utfører både små og store rørleggertjenester. Alt fra mindre reparasjoner til nyinstallasjoner ved rehabilitering eller nybygg.

Hos oss møter du fagutdannet personell, som vil kunne gi råd og veiledning under ditt prosjekt.

Vårt team har bredt erfaringsgrunnlag og omfattende kompetanse innen flere arbeidsområder i faget.

I tillegg til ordinære rørleggertjenester utfører vi belegglegging, rørinspeksjon, gassinstallasjoner, sveising, skip- og industrirørlegging m.m.

Butikken

I vår butikk vil du til enhver tid finne eksempler på innredningsprodukter fra våre utvalgte kvalitetsleverandører, samt gode tilbud på utstilte varer til både bad og våtrom.

Våre medarbeidere bidrar gjerne med råd og veiledning knyttet til modernisering, oppussing eller bygging av nye bad. Vi har lang erfaring fra denne type oppdrag og besitter egne planleggingsverktøy tilpasset de fleste utfordringer.

Spør oss gjerne! Vi er klare til å ta i mot deg når som helst.

Varmepumper & vannbåren varme

Vi kan nå tilby en rekke produkter og løsninger fra ulike leverandører som bidrar til bedre energiutnyttelse og betydelige lavere fyringsutgifter i fremtiden.

Dette gjelder alt fra kompliserte, komplette løsninger knyttet til eksempelvis vannbåren varme og installasjon av varmepumper til enkeltstående produkter som bidrar til energibesparelser og god langtidsøkonomi.

La vår ekspert gjøre beregninger på hvor mye du kan spare i fremtiden.

Se vår varmepumpeveileder

Hytte og fritidsboliger

Vi har spesialisert oss på ulike løsninger knyttet til ferie- og fritidsboliger. Dette gjelder både knyttet til vann og avløp, samt ulike tekniske toalettløsninger.

Vi kan både gi råd om valg av løsninger, samt planlegging og installasjon av komplette fritidspakker fra A til Å. Det kan lønne seg å ta kontakt med våre fagfolk før man velger løsning. Vi har erfaringen som trengs.

Referanser

Vi er stolte av jobbene vi gjør og vi deler gjerne kundenes oppfatninger av oss som samarbeidspartner og prosjektansvarlig.

Derfor kan du til en hver tid be oss om navn på kunder som har brukt oss enten til rehabilitering/nybygging eller til andre oppdrag i løpet av den senere tiden. Det er kun kundene som har benyttet våre tjenester som kan avgjøre om vi fortjener nye oppdrag i fremtiden.

Kart og kontaktskjema

Send oss en melding

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg innen kort tid. Mvh, Bademiljø Jonassen Rørservice AS