Bademiljø Werner Barth Bademiljø AS

Bademiljø Werner Barth Bademiljø AS

Velkommen til Bademiljø på Pindsle i Sandefjord!

Werner Barth Bademiljø AS utfører alle typer rørleggertjenester, og vi er forhandler av Huseby kjøkken. Vi kan levere alt innen bad, kjøkken, vaskerom og garderobe. I vår 700 kvm store butikk, vil du få masse av inspirasjon og god veiledning til valg av riktige løsninger. Velkommen innom!

Drømmer du om nytt kjøkken? Start her Vi er forhandler av Huseby Kjøkken | Werner Barth Bademiljø AS

Følg oss gjerne på:

Følg oss på Facebook - Werner Barth Bademiljø AS Følg oss på Instagram - Werner Barth Bademiljø AS

Åpningstider

Mandag
10.00-17.00
Tirsdag
10.00-17.00
Onsdag
10.00-17.00
Torsdag
10.00-17.00
I dag
10.00-17.00
Lørdag
10.00-15.00

Kontakt

Gneisveien 10
3221 SANDEFJORD
Vis i Google maps

Telefon: 33475406

Ønsker du befaring eller har andre spørsmål?

Våre baderomseksperter hjelper deg gjerne! Fortell oss hva det gjelder, så kontakter vi deg innen kort tid.

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg innen kort tid. Mvh, Bademiljø Werner Barth Bademiljø AS

VIL DU BLI EN AV OSS?

Vi søker rørlegger med svennebrev, utdannelse eller erfaring innen fagområdet. Arbeidsoppgavene vil være svært varierte og innebærer både totalrehabilitering, vedlikehold og ordinære rørleggeroppdrag.

Vi søker også en butikkmedarbeider. Dagene vil blant annet bestå av kundebehandling og salg av løsninger, rådgive kunder om ulike totalløsninger samt style utstillinger i butikk.

Nysgjerrig? Les mer om stillingene; rørlegger og butikkmedarbeider.

Våre tjenester og godkjenninger

Vi er en Godkjent Våtromsbedrift fra Fagrådet for Våtrom. Dette innebærer at vi er sertifisert fra FFV til å være totalentreprenør på bad og øvrige våtrom. Etter dagens lover og regler er det slik at det generelt ikke er behov for å søke i kommunen ved rehabilitering av bad. Men noen prosjekter er fortsatt søknadspliktig og mange ønsker fortsatt at det skal søkes til kommunen slik at alle papirer er i orden. Vi har alle nødvendige kvalifikasjoner til å vite hva som er søknadspliktig. Hvis du velger oss som leverandør til ditt nye våtrom kan du være sikker på at både utførelsen og dokumentasjonen blir korrekt.

Du kan dermed stole på at våre ansatte både kjenner til og utfører alt arbeid i tråd med gjeldende normer og regler. Alltid!

Sentral godkjenning - Werner Barth Bademiljø AS Godkjent Våtromsbedrift FFV - Werner Barth Bademiljø AS Vi bygger bad med 10 års garanti - Werner Barth Bademiljø AS

Bad og våtrom

Vi har spesialisert oss på alle former for oppussingsoppgaver på bad- og våtrom, alt fra utskifting av utstyr til totalrenovering/bygging av komplette bad. I sistnevnte tilfeller kan vi påta oss hele prosjektlederoppgaven, slik at vi koordinerer alle håndverkere som involveres i en slik prosess. Det vil spare deg for masse tid, samt sikre en optimal fremdrift uten unødig stans under veis. Og vi kan stå som garantist for at hele leveransen er i tråd med et stadig mer omfattende og komplisert regelverk for å sikre offentlig godkjenning av sluttleveransen.

Ikke minst vil vi sikre at kvaliteten på alle ledd i leveransen blir som forventet og at du ikke får uventede overraskelser i etterkant. Da er det trygt å vite at man har benyttet en solid og velrenommert bedrift til å utføre jobben og som også er der den dagen det eventuelt skulle skje noe uforutsett. Så slipper man i alle fall å bekymre seg for det i de nærmeste årene.

Huseby kjøkken - EKTE KJØKKENGLEDE

Vi fører Huseby kjøkken, som er en av Norges største kjøkkenprodusenter. På 20 000 kvm produseres det kvalitetskjøkken av dyktige medarbeidere med kjærlighet til faget.

Det kan hende du har helt spesielle ønsker eller behov når ditt nye kjøkken skal planlegges. Da er det godt å vite at Huseby er en av de få produsentene i landet som kan spesialtilpasse kjøkkenløsninger.

Kom innom så hjelper vi deg på veien til ditt nye drømmekjøkken!

Se inspirasjon

Butikken

I vår butikk vil du til enhver tid finne eksempler på innredningsprodukter fra våre utvalgte kvalitetsleverandører, samt gode tilbud på utstilte varer til både bad og våtrom samt kjøkken.

Våre medarbeidere bidrar gjerne med råd og veiledning knyttet til modernisering, oppussing eller bygging av ditt nye bad eller kjøkken. Vi har lang erfaring fra denne type oppdrag og besitter egne planleggingsverktøy tilpasset de fleste utfordringer.

Spør oss gjerne! Vi er klare til å ta i mot deg når som helst.

Varme og energi

Bedre inneklima og lavere energiforbruk? Vi kan tilby en rekke produkter og løsninger fra ulike leverandører som bidrar til bedre energiutnyttelse og betydelige lavere fyringsutgifter i fremtiden.

Dette gjelder alt fra kompliserte, komplette løsninger knyttet til eksempelvis vannbåren varme og installasjon av varmepumper til enkeltstående produkter som bidrar til energibesparelser og god langtidsøkonomi.

Les mer om varme og energi

Hytte og fritidsboliger

Vi har spesialisert oss på ulike løsninger knyttet til ferie- og fritidsboliger. Dette gjelder både knyttet til vann og avløp, samt ulike tekniske toalettløsninger.

Vi kan både gi råd om valg av løsninger, samt planlegging og installasjon av komplette fritidspakker fra A til Å. Det kan lønne seg å ta kontakt med våre fagfolk før man velger løsning. Vi har erfaringen som trengs.

Ikke fornøyd?

Hvis du ønsker å klage over en vare eller tjeneste kjøpt hos oss, kan du inngi en klage til:

Håndverkerklagenemnda
Postboks 5480 Majorstuen

0305 Oslo

Når du sender klagen til nemnda skal du informere om vår e-postadresse: werner@barth.no

Les mer

Kart og kontaktskjema

Send oss en melding

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg innen kort tid. Mvh, Bademiljø Werner Barth Bademiljø AS