Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN OG VASKEROM
Gå til hovedside for: VARME OG VARMTVANN
Gå til hovedside for: INNEKLIMA OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi

GJØR NOE KOSELIG FOR MOR

Nå er morsdagen rett rundt hjørnet. I Norge feirer vi mor andre søndag i februar, og morsdagen er en flott anledning til å vise mor at du setter pris på henne. Så hva med å stelle ekstra godt med mor denne dagen? Vi har samlet noen tips til hvordan du kan overraske mor, og forhåpentligvis gjøre dagen vellykket. 

I Norge har vi faktisk feiret morsdag helt siden 1919, da opprinnelig arrangert av religiøse organisasjoner. Nå er morsdagen blitt en familiedag, der mor blir feiret med frokost på sengen, gaver, kaker og andre hyggelige overraskelser. 

Å gi en gave til mamma på morsdag er veldig vanlig, men hvorfor ikke overraske mor med en herlig baderomsopplevelse? Mens mor koser seg med nytraktet kaffe og litt godt lesestoff - rengjør du badet, fjerner kalk og såperester i dusjen, og renser sluket. Kronen på verket kan være å skape en helhetlig velværeopplevelse for mor. Nedenfor finner du alt du trenger til å skape en den avslappende dagen mor virkelig fortjener.

1 TIPS - RENS SLUKET

Det å rense sluket i dusjen er kanskje ikke favorittaktiviteten, men det er desto større grunn til å faktisk gjøre det. Et rent sluk er først og fremst viktig for å forhindre vannlekkasjer, men det gir også en følelse av rent og deilig bad. Er du usikker på hvordan du renser sluket skikkelig? Les om hvordan du renser sluket her.

Miljøbilde av Purus Rib i Rose gold slukrist

2 TIPS - RENGJØR DUSJEN

Glassveggene i dusjen og dusjkabinettet kan være utfordrende å få rent. Det samler seg både gamle såperester og kalk på veggene. Det finnes en mengde spesialprodukter fra ulike leverandører som skal gjøre jobben enklere, men ofte kan gode kjerringråd være like virksomme.

Eddik er ofte veldig effektivt for å fjerne kalk. Et annet råd er å skjære en sitron i to og gni på vanskelige flekker. I tillegg er dette en svært miljøvennlig måte å rengjøre badet på. Vi anbefaler også å investere i en god nal.

Dansani Air dusjvegg og Zone baderomsnal

3 TIPS - OPPGRADER DUSJOPPLEVELSEN

Har dere sjampoflaskene stående på gulvet eller en hånddusj som har sett sine bedre dager? Fullend dusjopplevelsen med en praktisk dusjhylle med én eller flere hyller, eller oppgrader hånddusjen for å få maksimalt ut av dusjopplevelsen.

Hånddusj fra Hansgrohe

4 TIPS - LITT VELVÆRE TIL MOR

Det er viktig å huske på at det ofte er de små tingene som virkelig gjør den store forskjellen! Velduftende såpe, fuktgivende håndkremer og deilig romduft er alle gode velværegaver som passer perfekt å gi til mor på morsdagen.

Velvære produkter fra Terrigeno