Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN
Gå til hovedside for: VASKEROM
Gå til hovedside for: INNEKLIMA
Gå til hovedside for: HAGE OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi

Designperler

Gjør et stilsikkert valg blant eksklusive designperler fra Alessi, Antonio Citterio, Phillipe Starck, Jean- Marie Massaud, Front designstudio og Kartell by Laufen. Anerkjent og prisbelønnet design!

Il Bagno Alessi One

IL BAGNO ALESSI One er et baderomsdesign som har fortryllet verden i en årrekke: Det er preget av en tidløs form, glitrende fantasi og et snev av eksentrisitet. Denne prisbelønte designkolleksjonen er skapt av den italiensk designstjernen, Stefano Giovannoni.

Kartell by Laufen

Designerne bak Kartell by Laufen, Ludovica+Roberto Palomba har skapt et arkitektonisk prosjekt som snakker et nytt formspråk. Nyskapende, rik på følelser, åpenhet og farge. 

Philippe Starck

Philippe Starck er design-verdenens "enfant terrible" og kjent for sine tallrike kreasjoner, blant annet bruksgjenstander, interiør og hoteller. Hans design har alltid et budskap til verden og inneholder masse idéer, overraskelser og fantasi. Samtidig går han inn for "demokratisk design": Den beste designen skal være tilgjengelig for alle. 

Servantbatterier designet av Philippe Starck

Jean-Marie Massaud

Fra en stadion i Mexico til porselen, fra sofaer til USB-nøkler – uansett produkt er Jean-Marie Massauds design preget av de formene vi kjenner fra naturen. Massaud er utdannet fra høyskolen for industridesign i Paris og har designet for blant andre Kartell, Cappellini, Poliform, B&B Italia og Arper.

Antonio Citterio

Den italienske arkitekten og designeren Antonio Citterio har designet Axor-kolleksjonen Citterio. Antonio Citterio åpnet sitt designstudio som 22-åring, innen han avsluttet sitt arkitektstudie i Milano og har siden tegnet alt fra lamper til luksushoteller. Blant annet produkter fra B&B Italia, Flos, Iittala, Kartell, og Vitra bærer Citterios design. Selv om hans design kan være veldig forskjellig, søker Antonio Citterio hele tiden det ekte og autentiske – og avskyr dårlig formgivning.

Blandebatterier designet av Antonio Citterio

Front

Front leker med visuelle effekter, og designene deres sikter etter å provosere og samtidig skape poetiske verdener. Duoen bruker eksperimentelle designprosesser med rotter, hunder og robotter som skaper design inspirert av mote, film og vitenskap – med utviskede grenser mellom innredningsdesign og kunst. Kundene omfatter bl.a. Moroso, Porro, Moooi, Established & Sons, Kvadrat, Stelton og IKEA.

Axor Manufaktur

Alle produkter fra Axor kan i tillegg til standardoverflaten krom bestilles i 15 spesialoverflater. Spesialoverflater gjør baderommet mer individuelt og lar det uttrykke din personlige stil og smak. Overflatene fremstilles med den moderne og miljøvennlige PVD-prosessen så de blir ti ganger så harde som tradisjonell krom, får særlig lang levetid og blir mer skinnende.

Tilgjengelige overflater

  • Børstet eller polert PVD-krom
  • Børstet eller polert gull-optikk
  • Børstet eller polert rødt gull
  • Børstet eller polert bronse
  • Børstet eller polert sort krom
  • Børstet eller polert nikkel
  • Børstet eller polert messing
  • Børstet rustfritt stål-optikk

Velger man en av disse overflatene, er prisen fast: Veiledende utsalgspris + 50 %. Produktene håndlages på fabrikken i Tyskland og det betyr leveringstid på ca 10-12 uker. Det er alltid mulig å forespørre andre overflater enn disse 15 – i så fall regnes pris og leveringstid ut for den individuelle orderen.

La deg inspirere av flere flotte bad

Nyttige verktøy for deg som skal pusse opp badet

NYTTIGE ARTIKLER

Ferdig montert bad fra Bademiljø
Visste du at våre rørleggere kan montere baderomsutstyret for deg? Når vi monterer så sørger vi selvfølgelig for frakt hjem til deg, og eventuelt miljøvennlig fjerning av eksisterende utstyr.
Drømmebadet - steg for steg
Slik blir drømmebadet en realitet. Endelig står du i døråpningen til badet ditt og kjenner på gleden over at det skal pusses opp. Vekk med slitne fliser fra 90-tallet, og inn med noe nytt. Noe du har bestemt helt selv. Men før du forsvinner inn i visjoner om gullforgylte servanter er det et par ting du bør tenke på.
Finn den beste dusjløsningen til ditt bad
Hvert bad er unikt og i blant hender det at dusjveggen må tilpasses på den ene eller andre måten. Det kan for eksempel dreie seg om måltilpasning, rørgjennomføring, uttak i glasset eller skråkapping på grunn av et skråtak. Her viser vi deg et par eksempler på gode dusjløsninger og hvordan du får tilpasset en dusj dersom du har skråtak, eller et bad med et vindu som er litt uheldig plassert.