MAGASINET

MAGASINET

Skal du pusse opp badet, bygge nytt eller bytte varmtvannsbereder? Bademiljø-magasinet er her for å dele inspirasjon, tips og ideer med deg!

Rørleggeren forklarer | 20.jan 2020
Dusjkabinettets fordeler
Lurer du på hva slags dusjløsning du skal velge? Har du skjevt gulv og irriterer deg over vannet som renner utover badegulvet? Eller er du usikker på om badegulvet ditt har membran og er tett? Ja, da kan det lønne seg å gå for et dusjkabinett.
Trender & Inspirasjon | 24.okt 2019
Dansani You – Møt den nye you!
Dansani sin møbelserie YOU handler om å finne din personlige stil. Med nye Dansani YOU kan du skape ditt personlige drømmebad. Du kan velge mellom tre ulike stilarter: Urban, Classic og Vintage. Du kan også mikse og matche på kryss og tvers for å skape ditt helt egne uttrykk. Møt den nye YOU.
Bygge nytt bad | 13.sep 2019
Husets helsejournal
Når var du sist innom Boligmappa for å sjekke hvordan det står til med huset ditt? Kanskje du er en av dem som ikke har hørt om Boligmappa før? Det vil lønne seg å ta den i bruk.
Trender & Inspirasjon | 10.sep 2019
Rå betong mot organisk innredning
Miriam Gulbransen hadde sterke meninger da hun skulle pusse opp badet i leiligheten på Kampen i Oslo. Og resultatet er blitt så fint at hun alltid har baderomsdøren åpen.
Trender & Inspirasjon | 29.aug 2019
Moderne eleganse på tradisjonsrik gård
Bonderomantikken preget den vakre gården i Hof i Holmestrand kommune. Men på det nyrenoverte hovedbadet har gårdsfolket gått for et lyst, moderne og elegant uttrykk.
29.aug 2019
Hvordan bygge inn et utespa – steg for steg
Det er flere og flere som ønsker å bygge inn massasjekaret i en utestue eller i en eksisterende terrasse. Det lar seg fint gjøre, men det er lurt å ta noen forhåndsregler. Her er tipsene for hva du bør tenke på når du skal bygge inn et utespa.
{{blogpost.name}}
{{category}} | {{blogpost.date | date:'d.MMM yyyy'}}
{{blogpost.name}}
{{blogpost.intro}}