Magasinet

Magasinet

Nyttige artikler for deg som skal pusse opp badet eller vurderer å bytte varmesystem

Trender & Inspirasjon | 21.apr 2017
MODERNE SLUKLØSNINGER TIL BADEROMMET
Designsluk er blitt en viktig del av interiøret og kan sette prikken over i-en på et nytt lekkert bad. Løft helhetsinntrykket på baderommet og få en hel rekke praktiske fordeler på kjøpet.
Trender & Inspirasjon | 18.apr 2017
BADEROMSTRENDER FRA ISH-MESSEN I FRANKFURT
Vi deltok på årets ISH-messe i Frankfurt, verdens ledende varemesse innen bad, bygg og energi. Der fikk vi et innblikk i årets baderomstrender og hva vi kan forvente oss i tiden framover.
Rørleggeren forklarer | 23.feb 2017
Finn ditt perfekte dusjkabinett
Det er mange ting å ta hensyn til når du skal pusse opp badet. Vår store dusjkabinett-guide gir deg gode tips og hjelper deg ett steg nærmere drømmebadet.
Bygge nytt bad | 23.nov 2016
Drømmebadet - steg for steg
Slik blir drømmebadet en realitet. Endelig står du i døråpningen til badet ditt og kjenner på gleden over at det skal pusses opp. Vekk med slitne fliser fra 90-tallet, og inn med noe nytt. Noe du har bestemt helt selv. Men før du forsvinner inn i visjoner om gullforgylte servanter er det et par ting du bør tenke på.
Rørleggeren forklarer | 31.okt 2016
Hvordan få et luktfritt baderom?
Tiden da man tente en fyrstikk og lot vinduet stå på vidt gap er forbi. Moderne teknologi muliggjør nemlig luktfrie baderom! La oss ta en titt på mulighetene og forklare hvordan.
Bygge nytt bad | 26.okt 2016
Fem grunner til å velge et dusjtoalett
I alle tider har vi brukt vann for å sørge for den daglige hygienen. Men ikke etter toalettbesøket – der nøyer de fleste seg med å bruke papir. Nå ser vi imidlertid at stadig flere tar etter den asiatiske tradisjonen med å vaske seg med vann etter å ha vært på toalettet. Dusjtoaletter kombinerer funksjonene til et toalett og det tradisjonelle bideet for en enkel og hygienisk vask etter toalettbesøket.
{{blogpost.name}}
{{category}} | {{blogpost.date | date:'d.MMM yyyy'}}
{{blogpost.name}}
{{blogpost.intro}}