MAGASINET

MAGASINET

Skal du pusse opp badet, bygge nytt eller bytte varmtvannsbereder? Bademiljø-magasinet er her for å dele inspirasjon, tips og ideer med deg!

Trender & Inspirasjon | 2.jul 2020
Praktisk eleganse i 100 år gammel villa
Når det begynner å dryppe fra kjøkkenlampen, innser du at noe må gjøres, forteller Anne-Elisabeth Rasmussen. Etter en omfattende totalrenovering nyter hun og ektemannen hverdagen med et flott, praktisk og elegant bad.
Trender & Inspirasjon | 3.jun 2020
Få orden på vaskerommet
Vaskerommet blir ofte nedprioritert når hjemmet skal innredes, og vi har vel alle opplevd at et rotete vaskerom kan skape mye frustrasjon. Vi trenger plass til å sortere klesvasken og brette de nyvaskede klærne. I tillegg skal rengjøringsmidler, strykejern og strykebrett være lett tilgjengelig og ha sin faste plass. Og ikke minst; hvor legger vi alle de single sokkene som venter på partneren sin? Med noen enkle grep på vaskerommet blir vaskejobben mye hyggeligere!
Trender & Inspirasjon | 22.mai 2020
5 Tips til smart oppbevaring på badet
Få en innbydende og oversiktlig start på dagen med smarte oppbevaringsløsninger på badet! Enten badet ditt er stort eller lite, gjelder det å finne praktiske løsninger som gjør det lett å utnytte plassen til det fulle. Med kurver, skuffeinndelere og andre smarte løsninger kan du sørge for at du alltid har et ryddig og oversiktlig baderom – så slipper du å bruke tid på få finne frem i rotete skuffer!
Rørleggeren forklarer | 20.jan 2020
Dusjkabinettets fordeler
Lurer du på hva slags dusjløsning du skal velge? Har du skjevt gulv og irriterer deg over vannet som renner utover badegulvet? Eller er du usikker på om badegulvet ditt har membran og er tett? Ja, da kan det lønne seg å gå for et dusjkabinett.
Trender & Inspirasjon | 24.okt 2019
Dansani You – Møt den nye you!
Dansani sin møbelserie YOU handler om å finne din personlige stil. Med nye Dansani YOU kan du skape ditt personlige drømmebad. Du kan velge mellom tre ulike stilarter: Urban, Classic og Vintage. Du kan også mikse og matche på kryss og tvers for å skape ditt helt egne uttrykk. Møt den nye YOU.
Bygge nytt bad | 13.sep 2019
Husets helsejournal
Når var du sist innom Boligmappa for å sjekke hvordan det står til med huset ditt? Kanskje du er en av dem som ikke har hørt om Boligmappa før? Det vil lønne seg å ta den i bruk.
{{blogpost.name}}
{{category}} | {{blogpost.date | date:'d.MMM yyyy'}}
{{blogpost.name}}
{{blogpost.intro}}