Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN OG VASKEROM
Gå til hovedside for: INNEKLIMA OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: VARME OG VARMTVANN
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
Magasinet

Magasinet

Nyttige artikler for deg som skal pusse opp badet eller vurderer å bytte varmesystem

Trender & Inspirasjon | 11.des 2017
DUSJBADEKAR – KOMBINER BÅDE BADEKAR OG DUSJ
Hvilket badekar skal du velge? Frittstående, innebygget badekar eller boblebad? Har du i tillegg lyst på dusj, men har ikke plass til både dusj og badekar? Da kan det være lurt å vurdere en kombinasjonsløsning. Vi viser deg smarte løsningene for dette.
Bygge nytt bad | 23.okt 2017
MANHATTAN – BADEROMSMØBLER I ITALIENSK DESIGN
Vår nye, eksklusive møbelserie Manhattan er utviklet i samarbeid med en anerkjent produsent av baderomsmøbler. Vi har fokusert på å lage baderomsmøbler i et lekkert design, uten at det skal å gå på kompromiss med pris eller kvalitet.
Rørleggeren forklarer | 16.okt 2017
Design din egen dusj med modeller fra INR
INR har tegnet dusjløsninger i flere tiår. De er opptatt av å skape den beste dusjopplevelsen du kan få. Derfor finner du flere modeller og muligheter til å skreddersy din dusjløsning. Vi viser deg noen av mulighetene med INR LINC-serien.
Rørleggeren forklarer | 11.okt 2017
5 TING DU BØR TENKE PÅ FØR DU VELGER KJØKKENBATTERI
Blandebatteri til kjøkken, også ofte omtalt som kjøkkenbatteri, kjøkkenkran eller kjøkkenarmatur, finnes i mange varianter. En kjøkkenkran benyttes ofte i løpet av en dag, og det er derfor viktig at den er både funksjonell og av god kvalitet. Vi har laget en liste over hva du bør tenke på når du velger blandebatteri til kjøkkenet!
Varme & Energi | 4.okt 2017
En sirkulasjonspumpe gir jevn varme i hjemmet
Opplever du at det er en forskjell i temperaturen fra rom til rom i boligen din, eller leter du etter tøflene om morgenen fordi gulvet er iskaldt? Da er det på tide å innregulere varmeanlegget ditt med en sirkulasjonspumpe. Ikke bare unngår du kun halvvarme eller for varme radiatorer. Du får også en lavere oppvarmingsregning – uten å gjøre et kompromiss med komforten!
Bygge nytt bad | 25.sep 2017
Inzo baderomsmøbler fra Dansani med kreative muligheter
Har du noen gang tenkt over hvor mange ganger i løpet av en dag du er innom badet? Det er ikke få, og vi tilbringer mer tid på badet enn noen gang før. Finn roen på et velfungerende bad med detaljer som gjør det personlig. Med Inzo baderomsmøbler kan du skape litt hverdagsluksus. Vi viser deg hvilke muligheter denne baderomserien gir deg!
Varme & Energi | 21.aug 2017
Velg varmtvannsbereder tilpasset din husholdning
Visste du at rundt tjue prosent av strømregningen din går til oppvarming av vann? Med utgangspunkt i et så stort energiforbruk, har det selvsagt stor betydning for hvor effektiv varmtvannsberederen din er. Bytter du ut din gamle varmtvannsbereder kan du faktisk redusere varmetapet med opptil 50 prosent.
Varme & Energi | 18.aug 2017
Vannbåren gulvvarme – energismart og komfortabelt
Vannbåren gulvvarme er førstevalget for alle som ønsker et optimalt innemiljø, bo-komfort og samtidig ha valgfrihet når det gjelder oppvarmingskilde. Med vannbåren gulvvarme kan du velge selv hvilken energikilde du vil benytte. Den deilige, jevne varmen fra vannbåren gulvvarme er en sikker vinner hos store og små.
Rørleggeren forklarer | 11.aug 2017
BERØRINGSFRITT BLANDEBATTERI – HYGIENE I HJEMMET
Visste du at mange bakterier spres via indirekte kontakt, eksempelvis ved at flere personer berører de samme flatene? Ved å sørge for at kontaktflatene er rene kan man redusere bakteriespredningen betydelig. Berøringsfrie blandebatterier på baderom eller kjøkken er derfor ikke bare praktisk og brukervennlig, men løfter også hygienen til et helt nytt nivå.
Trender & Inspirasjon Bygge nytt bad | 5.jul 2017
Dansani Calidris - Baderomsinnredning for den bevisste
Funksjonalitet og design går hånd i hånd. Dansani sin møbelserie Calidris er en eksklusiv møbelserie for alle rom, uansett størrelse og form. Vi viser deg noen av mulighetene denne serien gir deg.
Rørleggeren forklarer | 3.jul 2017
Rørisolasjon - er rørene i boligen din riktig isolert?
Hvert eneste år går mye varme til spille fra boliger, næringsbygg og industribedrifter på grunn av mangler ved rørisolasjon. Er du for eksempel plaget av støy fra avløpsrør. Ja, da trenger du kanskje å sjekke om rørisoleringen er utført riktig, eller om du i det hele tatt har isolasjon på rørene.
Varme & Energi | 27.jun 2017
Nå er tiden inne for å installere varmepumpe
Se opp for nye miljøkrav. Regjeringen har nå kunngjort at det fra 2020 blir forbudt å bruke fyringsolje og parafin til oppvarming i boliger og næringsbygg. Nå er tiden inne for å investere i en varmepumpe.
Rørleggeren forklarer | 12.jun 2017
Finn den beste dusjløsningen til ditt bad
Hvert bad er unikt og i blant hender det at dusjveggen må tilpasses på den ene eller andre måten. Det kan for eksempel dreie seg om måltilpasning, rørgjennomføring, uttak i glasset eller skråkapping på grunn av et skråtak. Her viser vi deg et par eksempler på gode dusjløsninger og hvordan du får tilpasset en dusj dersom du har skråtak, eller et bad med et vindu som er litt uheldig plassert.
Rørleggeren forklarer | 26.mai 2017
Når renset du sluket sist?
Vannlekkasjer og tette avløp oppstår ofte gradvis og over tid. Det kan føre til vond lukt, muggsopp eller kostbare reparasjoner etter en lekkasje. Her er noen triks som hjelper deg å forhindre vannskader.
Rørleggeren forklarer | 18.mai 2017
Utendørs massasjekar og boblebad – hvilket kar passer deg?
Massasjebad, boblebad eller utendørs spa – kjært barn har mange navn. Ofte brukes uttrykkene litt om hverandre selv om de egentlig beskriver ulike typer kar. Vi gir deg noen gode råd på veien til å finne massasjekaret som passer deg best.
Trender & Inspirasjon | 21.apr 2017
MODERNE SLUKLØSNINGER TIL BADEROMMET
Designsluk er blitt en viktig del av interiøret og kan sette prikken over i-en på et nytt lekkert bad. Løft helhetsinntrykket på baderommet og få en hel rekke praktiske fordeler på kjøpet.
Trender & Inspirasjon | 18.apr 2017
BADEROMSTRENDER FRA ISH-MESSEN I FRANKFURT
Vi deltok på årets ISH-messe i Frankfurt, verdens ledende varemesse innen bad, bygg og energi. Der fikk vi et innblikk i årets baderomstrender og hva vi kan forvente oss i tiden framover.
Rørleggeren forklarer | 23.feb 2017
Finn ditt perfekte dusjkabinett
Det er mange ting å ta hensyn til når du skal pusse opp badet. Vår store dusjkabinett-guide gir deg gode tips og hjelper deg ett steg nærmere drømmebadet.
Bygge nytt bad | 23.nov 2016
Drømmebadet - steg for steg
Slik blir drømmebadet en realitet. Endelig står du i døråpningen til badet ditt og kjenner på gleden over at det skal pusses opp. Vekk med slitne fliser fra 90-tallet, og inn med noe nytt. Noe du har bestemt helt selv. Men før du forsvinner inn i visjoner om gullforgylte servanter er det et par ting du bør tenke på.
Rørleggeren forklarer | 31.okt 2016
Hvordan få et luktfritt baderom?
Tiden da man tente en fyrstikk og lot vinduet stå på vidt gap er forbi. Moderne teknologi muliggjør nemlig luktfrie baderom! La oss ta en titt på mulighetene og forklare hvordan.
Bygge nytt bad | 26.okt 2016
Fem grunner til å velge et dusjtoalett
I alle tider har vi brukt vann for å sørge for den daglige hygienen. Men ikke etter toalettbesøket – der nøyer de fleste seg med å bruke papir. Nå ser vi imidlertid at stadig flere tar etter den asiatiske tradisjonen med å vaske seg med vann etter å ha vært på toalettet. Dusjtoaletter kombinerer funksjonene til et toalett og det tradisjonelle bideet for en enkel og hygienisk vask etter toalettbesøket.
Varme & Energi | 28.sep 2016
Energisparetips- Det er lett å spare mer
Her kan du lese mer om hvordan du kan spare mye på å lære mer om hvordan du kan holde utgiftene til oppvarming og varmtvannsberedning nede.
Varme & Energi | 28.sep 2016
Oljefyring kan forbys-dette gjør du
Installer en luft-til-vann varmepumpe allerede nå, så er du godt forberedt til det mest sannsynlige forbudet som vil bli innført mot oljefyring i 2020.
Trender & Inspirasjon | 25.sep 2016
BADEROMSTRENDER 2016/2017
Temaet for høstens store designhappening, Oslo Design Fair, er Togetherness. Det handler om å skape rom og hjem som gjør det enklere å være sammen, om å forenkle hverdagen og om et personlig hjem som får oss til å stresse ned. Vi skal se hvordan det preger fargene, materialene og produktene som frontes i interiørbildet fremover.
Varme & Energi | 19.mai 2016
ADVARSEL! Er varmtvannsberederen din en brannfelle?
OSO Hotwater AS advarer om risiko for overoppheting i elektrisk tilkobling på OSO varmtvannsberedere som er produsert mellom 2009 og 2011.
Trender & Inspirasjon | 14.mai 2016
HUSK PÅ DETTE NÅR DU VELGER KJØKKENVASK
Valg av kjøkkenvask er minst like viktig som valg av servant til badet, bare tenk på hvor ofte du faktisk bruker den. Både design og funksjon må innfri, heldigvis er det mange flere valg enn de fleste er klar over. Kjøkkenvasker kommer nemlig i over hundre varianter og størrelser. Hvilken har du lyst på og hvilken trenger du?
Trender & Inspirasjon | 30.apr 2016
Baderomstrender rett fra Milano!
Det er nemlig i Milano det skjer, nærmere bestemt på Salone del Mobile 2016, når det kommer til design og trender på interiørfronten. Bademiljø var på plass og er fulle av nye inntrykk og inspirasjon fra årets store designhappening. Sharing is caring, så her følger en trendrapport rett fra baderomsavdelingen!
Trender & Inspirasjon | 24.apr 2016
SIGNA OG SENSE, REN OG PEN DESIGN FRA ORAS
Med fokus på komfort, energisparing og design, har Oras vært en pioner innen produksjon av dusj og kraner. Helt iden 1945 har de levert vakre og nyskapende løsninger på løpende bånd. Signa og Sense er ingen unntak, disse leverer på alle krav man måtte stille til en kran av 2016. Og litt til.
Trender & Inspirasjon | 19.feb 2016
HAR DU BADET, HAR VI DUSJLØSNINGEN
Ingen bad er like, noen er store boltreplasser for lekkert design mens andre er små og sjarmerende men med vanskelige vinkler når dusjløsningen skal velges. Heldigvis er ikke standardstørrelser standarden lenger, nå finnes det gode løsninger for alle typer bad.
Trender & Inspirasjon | 1.feb 2016
INNBYGGET BADEKAR - EN DEL AV ET HELSTØPT BAD
Det er mye å velge i når du skal innrede badet med badekar. Frittstående, hjørnekar, massasjekar, sittekar – eller du kan bygge det inn i interiøret. Vi skal se litt nærmere på fordeler og ulemper ved innbyggingsbadekar og hvilke muligheter som finnes.
Trender & Inspirasjon | 30.des 2015
MICROSILK – BADEKAR MED HELSEBRINGENDE OG RENSENDE BOBLER
Et bad kan i seg selv føles avslappende og velgjørende. Men hva om du i tillegg kan tilføre mikrobobler som gir en helsebringende og foryngende effekt? Jo takk, vi tar gjerne en nærmere kikk på MicroSilk®
Trender & Inspirasjon | 10.des 2015
SERVANTER SOM SYNES
Ingen grunn til å gjemme bort en fin servant. Bolleservantene finnes i mange varianter og materialer. Servantene gir deg full frihet i forhold til montering, de kan monteres på alt fra antikke sjenker til en lekker glassplate. Eller rett på ditt favorittbaderomsmøbel. La oss kikke på utvalget!
Trender & Inspirasjon | 8.des 2015
BAD I FARGER
Fargene er på full fart tilbake i hjemmene våre, og dette gjelder også i baderomsinteriører. Det finnes paletter for enhver smak, fra det lyse og rolige til knallfarger som gir energi og til eksklusive, mørke toner. Vi tar en kikk på årets fargetrender og hvordan du kan bruke disse i baderomsinnredningen.
Varme & Energi | 25.okt 2015
Ingenting varmer så godt som vannbåren gulvvarme
Gulvvarme fungerer like bra uansett hvordan du innreder og møblerer. Det gir frihet – en frihet som også gjør renholdet enklere. Med varme gulv slipper du elementer og rør som samler og oppvirvler støv. En annen fordel er at gulvet tørker fort etter vask.
Varme & Energi | 20.okt 2015
Vurderer du varmepumpe eller gulvvarme?
Å bytte varmesystem kan bety store inngrep og høye kostnader. Skal du bygge nytt, er det også mange ting å tenke på. Det er mye å velge mellom, og det kreves god fagkunnskap for å velge rett system for akkurat ditt hus og din familie. For de aller fleste villaeiere vil en varmepumpe være en god investering. Markedet er blitt stort og systemene har blitt bedre. Vi gir deg en innføring i varmepumper og gulvvarme.
Rørleggeren forklarer | 20.okt 2015
Ferdig montert - Vi fikser, frakter og monterer
Visste du at våre rørleggere kan montere baderomsutstyret for deg? Når vi monterer så sørger vi selvfølgelig for frakt hjem til deg, og eventuelt miljøvennlig fjerning av eksisterende utstyr.
Bygge nytt bad | 20.okt 2015
NS 3600 SETTER HØYE DOKUMENTASJONSKRAV
Uten dokumentasjon på utført arbeid kan et nytt bad få samme verditakst som et gammelt oppussingsobjekt. Årsaken er NS 3600.
Trender & Inspirasjon | 20.okt 2015
NÅ PUSSER VI OPP HYTTEBADET
Etter gode og late dager på hytta, er nå tiden inne for å bruke helger på forbedringer og oppussingsprosjekter. Vi gir deg inspirasjonen du trenger for å komme i gang, løsninger som passer like godt på enkle hyttebad med utedo og fullverdige bad med vaskemaskin og badekar.
Bygge nytt bad | 20.okt 2015
Derfor er nytt bad en god investering
Badet i boligen din har sett sine beste dager, og selv om lommeboken stritter imot, er det på tide å pusse opp. Ut med gamle fuktskader og muggent dusjkabinett. Inn med italienske fliser og vegghengt klosett. Det er nå du har valget - vil du ha null eller full uttelling på investeringen din?
Bygge nytt bad | 20.okt 2015
Ofte stilte spørsmål om dokumentasjon
Nesten hvert fjerde boligsalg ender i rettsvesenet. En av de hyppigste årsakene til klager er badet. Nå jobber flere aktører for å innføre obligatorisk boligsalgsrapport, og dette kan få store konsekvenser for deg som skal pusse opp. Vi har samlet en del relevante spørsmål du som forbruker kan ha ved salg/kjøp av bolig.
Bygge nytt bad | 20.okt 2015
5 tips til å finne en god rørlegger
Når tre av fire byggeskader i landet skyldes fukt er det ikke rart at over halvparten av oss sier at fuktskader er det vi er aller mest redde for når vi kjøper bolig. Å velge en seriøs rørlegger er derfor en viktig investering, og med disse tipsene slipper du å bli lurt.
Trender & Inspirasjon | 20.okt 2015
TRENDRAPPORT 2016
Vi har vært på Oslo Design Fair og tatt pulsen på de siste interiørtrendene. Det er tre hovedretninger som peker seg ut, og det organiske og naturlige går igjen i alle tre. Vi viser deg også hvordan du kan bruke trendene i ditt baderomsinteriør.
Trender & Inspirasjon | 20.okt 2015
BADET, ROM FOR NOSTALGI
I en interiørverden full av streng design og moderne, teknologiske løsninger, finnes det heldigvis fortsatt noen som produserer de gode, gamle kranmodellene, badekarene og historiske flisene. Vi viser deg noen eksempler på hvordan du kan få en nostalgisk stil på badet, perfekt for enhver romantiker!
Varme & Energi Trender & Inspirasjon | 20.okt 2015
LUNE BAD FRA HUDEVAD
Radiatorer er ofte noe vi ser som en nødvendighet fremfor noe vi har så veldig lyst på. Men det er før vi har sett nærmere på hva radiatorprodusenten Hudevad har å tilby. Stian Lystad hos Bademiljø i Kristiansund forteller at Hudevad ofte brukes i næringsbygg og i andre sammenhenger hvor de må tåle hard bruk, som for eksempel i skoler. Radiatorene får skryt av både byggherrer, montører og kontrollører. Dette er folk som har kvalitet i fokus. Det liker vi. Når Stian samtidig kan fortelle at Hudevad er svært konkurransedyktige på pris, synes jeg vi skal se nærmere på disse radiatorene i lekker, dansk design.
Bygge nytt bad | 5.okt 2015
Kvalitet og sertifisering er viktigst
Hos en av landets største rørleggerkjeder har de ikke bare fokus på at medlemsbedriftene skal ha sertifiseringer og godkjenninger i boks. Alle produktene, fra membran og rørsystemer til blandebatterier og armaturer, er nøye utvalgte.
Rørleggeren forklarer Bygge nytt bad | 5.okt 2015
Baderomsutstyr fra utlandet kan fort bli dyrt
Utenlandske VVS-produkter kan i mange tilfeller være langt billigere enn norske varianter. Hvorfor bruke mer penger enn nødvendig, tenker du kanskje? Fordi du ikke ønsker at det billige blandebatteriet skal knele under norsk vanntrykk. Det er nemlig en våt affære.
Rørleggeren forklarer | 5.okt 2015
Forsikring dekker ikke alle vannskader
Hvert åttende minutt oppdages en vannskade i norske hjem. I fjor var 2700 av disse grunnet utette våtrom, hvor 500 skyldtes dårlig håndtverk. Dessverre dekker de færreste forsikringer dårlig utført arbeid og vedlikehold på badet. Så hva gjør du? Satser du på at det ikke skjer deg?
Bygge nytt bad | 5.okt 2015
Slik tegner du drømmebadet
Ved hjelp av ny teknologi kan du bestemme hvordan ditt nyoppussede bad kommer til å se ut før du har tatt i så mye som en porselensflis. Moderne tegneprogrammer er ikke bare spennende – med god planlegging får du også et kvalitetsbad du vil sette pris på i mange år fremover.
Trender & Inspirasjon | 30.sep 2015
Svedbergs Individual Design
Litt mer av alt. Slik kan man sammenfatte SiD, Svedbergs individual Design. Møbler og detaljer for deg som stiller store krav på form og funksjon, men likevel ønsker ubegrensede muligheter.
Bygge nytt bad | 30.sep 2015
Velger samme rørlegger neste gang
I fjor sto det nyoppussede badet til tidligere lærer Odd Torp og kona ferdig. Den snart 77 år gamle pensjonisten har vært med på å bygge hus tidligere, støpt grunnmur og jobbet i byggevareforretning, men badet – det valgte han å sette bort til fagfolk.
Bygge nytt bad | 30.sep 2015
Bademiljø Totalpakke - vi bygger hele badet for deg
Å bygge nytt bad er en stor investering og det er mye å huske på. Naturligvis er det enklere å la Bademiljø bygge hele badet for deg.
Bygge nytt bad | 30.sep 2015
Bademiljø samarbeider med Boligmappa
Bademiljø var den første rørleggerkjeden som inngikk avtale med Boligmappa.no. Det betyr at vi kan gå inn å registrere alt vi har gjort i forbindelse med bygging av badet ditt og arkivere all dokumentasjonen på boligmappa.no. Så slipper du å tenke på det.
Rørleggeren forklarer Varme & Energi | 28.sep 2015
Det er alltid lurt å investere i energibesparende produkter
Det finnes mange produkter som gjør at du sparer vann, strøm, miljø og penger i hverdagen - uten at det går ut over livskvalitet og hverdagskos. Det handler om de enkle tingene som gjør livet litt mer økonomisk og miljøvennlig.
Varme & Energi | 28.sep 2015
VARMEPUMPE ER EN INVESTERING SOM GIR DEG MANGE FORDELER
Luft til luft? Luft til vann? Væske til vann? Det finnes ikke et fasitsvar på hvilken type varmepumpe som passer best hjemme hos deg. Det beste og enkleste du kan gjøre er å velge en ekspert som gjør hele jobben for deg.
Varme & Energi | 28.sep 2015
SPAR ENERGI SAMTIDIG SOM DU SPARER PENGER OG MILJØ
Ser du etter en mer miljøvennlig oppvarming av boligen din? Hvis du har oljefyr må denne byttes ut eller bygges om til en mer miljøvennlig løsning innen 2020. Mange har ikke mulighet for luft-til-vann eller væske-til-vann varmepumpe. Heldigvis finnes det andre løsninger.
Varme & Energi Bygge nytt bad | 28.sep 2015
HER FINNER DU ALLE DE FLINKE FAGFOLKENE PÅ ETT STED
Tror du at Bademiljø bare er enda en butikkjede som selger vasker, badekar og blandebatterier? Du visste kanskje ikke at vi består av 115 butikker med mer enn 850 rørleggere over hele landet - i tillegg til at vi har egne murere, flisleggere, elektrikere og snekkere?
Varme & Energi Rørleggeren forklarer | 28.sep 2015
SPAR MILJØ OG PENGER MED ET VARMEPUMPEANLEGG
Du vet kanskje at oljefyren din må byttes ut eller bygges om til en mer miljøvennlig løsning innen 2020? Det mange ikke vet er hvilke alternativer som finnes, og ikke minst hvor mye de kan spare på å bytte ut oljefyren allerede i dag. Bruker du tilskuddsordningen fra Enova kan du i tillegg få 25 000 kroner for den gamle oljefyren din.
Rørleggeren forklarer Varme & Energi | 28.sep 2015
TJEN PENGER PÅ DEN GAMLE OLJEFYREN DIN
Bor du i ene- og flermannsbolig med oljefyr? Visste du at det blir forbudt med oljefyring og at kjelen må bygges om til en miljøvennlig løsning eller byttes ut før 2020? Du tror kanskje at dette er en kostnadskrevende affære? Med riktig oppvarming kan du få 25 000 kroner i støtte, samtidig som du kan spare inn investeringen på noen få år.
Trender & Inspirasjon | 26.aug 2015
Velg riktig speil til badet
Ikke et bad uten speil. Selv det minste bad gir oss mulighet til å betrakte oss selv, der vi pusser tenner, legger make-up, studerer linjene i ansiktet eller øver oss på det beste smilet vi har.
26.aug 2015
Badet- Mitt pusterom
Badet er det siste enerommet. Når du lukker døren til badet gir du verden et tydelig signal om at du vil være alene. På badet er det ingen skjermer som roper på deg. På badet er det ingen barn som roper på deg.
26.aug 2015
GOD PRODUKTPLASSERING
Hvem av oss har ikke irritert oss over sjampoflasker som sklir ned fra badekarkanten, produkter som står på gulvet eller hylleordninger med sugekopper som sklir ned og henger skjevt? Eller å måtte løpe ut av dusjen og gjøre hele badet klissvåt på vill jakt etter produktene du trenger? Jeg har, og mer enn en gang.
Trender & Inspirasjon | 26.aug 2015
DU ANGRER ALDRI PÅ ET HYTTEBAD
Sommeren er her og de fleste av oss ser fram til lange, late dager i hengekøyen med en god bok. Men kombinerer du slaraffenliv med litt virkelyst, er ferien også en flott tid til å pusse opp. Og pusser du i tillegg opp på hytta, ja da slår du to fluer i en smekk.
25.aug 2015
FLISEFINT - TRENDY FLISER
Fliser kommer heldigvis i all verdens farger og ikke minst i flere utførelser enn firkantet, blank eller matt keramikk. Jeg har kikket på flisetrendene fremover og her får du en liten oppsumering jeg håper vil inspirere deg til å tenke litt utenfor de vanlige hvite, beige eller grå flisene.
25.aug 2015
STYLINGTIPS: BILDER PÅ BADET
Mange kvier seg for å henge opp bilder på badet. Enten av frykt for å ødelegge flisene med borring eller at bilder ikke tåler å henge i våtrom. Det finnes løsninger.
25.aug 2015
BORTE BRA, HJEMME SPA
En gang i uken eller i det minste en gang i blant, er det godt å bruke litt ekstra tid på seg selv. Lag ditt eget hjemmespa. Du kommer langt med en varm dusj og noen gode produkter.
25.aug 2015
BADEROMSTRENDER 2014
CERSAIE (International exhibition of ceramic tile and bathroom furnishings) er en inspirerende messe som forteller oss hva som blir flis-og baderomstrendene fremover. Jeg var der, og i de neste ukene vil jeg vise dere flere nyheter derfra. Først ut materialet som var veldig stort på åttitallet: velkommen tilbake marmor!
25.aug 2015
GEOMETRI PÅ BADET
Finn frem passer og linjal, nå skal geometriske former og mønstre sette preg på badet ditt. På baderomsmessen Cersaie så vi både i baderomsstylingen og i utvalget av fliser at det stramme, grafiske utrykket er en het potet i trendbildet.
Trender & Inspirasjon | 25.aug 2015
LA DET SKINNE!
Ute er det mørkt og trist. Desto større grunn til å velge innslag av bronse, kobber og messing på badet.
Trender & Inspirasjon | 21.aug 2015
Velg riktig sluk til badet
Når vi bygget bad hjemme hos meg var det en ting jeg overhodet ikke tenkte på. Sluket. Det angrer jeg på nå, for her er det mer å velge i enn de fleste er klar over.
Trender & Inspirasjon | 21.aug 2015
SETT FARGE OG MØNSTER PÅ TILVÆRELSEN MED HISTORISKE FLISER!
Det aller beste fra før og nå, Kerion er en serie historiske fliser som elegant kombinerer gamle kunsthåndverkstradisjoner med moderne produksjonsmetoder.
Trender & Inspirasjon | 21.aug 2015
GAVE OG INTERIØRTRENDER 2014
Det snør, det snør, tidelibom! Men inne på Norges Varemesse er det glade sommerfarger og lekent design som gjelder på årets gave og interiørmesse.
Trender & Inspirasjon Bygge nytt bad | 21.aug 2015
Hvilke fuger skal jeg velge til badet?
Du har valgt fliser, men hvilken fug skal du velge? Det er noen ting det kan være lurt å tenke på.
21.aug 2015
EN NY TYPE HYGIENE
I Japan er det den reneste selvfølge og nå kommer Norge etter. Hjertelig velkommen dusjtoalett!
Trender & Inspirasjon | 21.aug 2015
BADEKAR - KILDEN TIL HVERDAGSLUKSUS!
Eureka! ropte Arkimedes fra badekaret da han oppdaget loven om oppdrift. De fleste av oss har til gode å løse store matematiske gåter der vi ligger og dupper, men badekaret kan til gjengjeld hjelpe oss til total avslapning og velvære.
19.aug 2015
Miljøvennlig bademiljø
Vi har alle et ansvar. Og i dag finnes produkter som kan hjelpe oss å føre en mer miljøvennlig livsstil, også på badet. Hva kan vi gjøre? Under finner du noen enkle og miljøvennlige tips:
19.aug 2015
BLACK IS BACK
Etter mange år med hvite interiører, vegger, servanter og møbler, kan vi endelig bli litt mørke og mystiske igjen.
Trender & Inspirasjon | 18.aug 2015
Azzurra - en ekte italiener
Italienerne har alltid tatt estetikk svært alvorlig, noe de gamle romerske bad vitner om. Også i dag setter de sin stolthet i å lage baderomsmøbler av høy kvalitet.
Trender & Inspirasjon | 18.aug 2015
AXOR WATERDREAM BY FRONT VANT WALLPAPER DESIGN AWARDS!
Samarbeid med innovative designere gir Axor atter en gang anerkjennelse både i form av priser og tilhengere med sine nyskapende og vakre produkter.
Trender & Inspirasjon | 13.aug 2015
10 GJØR-DET-SELV INTERIØRTIPS TIL BADET!
Du kommer langt med litt kreativitet, maling og noen vannfaste tusjer. De kuleste effektene på badet kan du nemlig lage selv. Billig og miljøvennlig er det også!
Trender & Inspirasjon | 13.aug 2015
BADEROMSTRENDER FRA MILANO
Det spirer og gror under SALONE INTERNAZIONALE DEL BAGNO, den internasjonale messen for baderomsmøbler i Milano. For i år var det mye organiske former å se.
Trender & Inspirasjon | 13.aug 2015
BLI DUS MED PASTELLER
Med lyse puddertoner tar du sommerfølelsen inn på badet. Den kan være god å ha resten av året også.
Bygge nytt bad | 13.aug 2015
ARNULF BYGGET SORT DRØMMEBAD MED DESIGNSTUDIO
Noen liker at drømmebadet ligner motorsyklene sine. Møt Arnulf, første vinner ut av konkurransen “Tegn ditt drømmebad” i Designstudio.
Trender & Inspirasjon | 13.aug 2015
FOR ORDENS SKYLD, SØRG FOR SMART OPPBEVARING PÅ BADET
Badet har lett for å se litt kaotisk ut, ikke minst på grunn av alle vaske, pusse, skrubbe, pleie og velværeproduktene vi bruker her. Trikset er å gjemme bort produktene samtidig som de er lett tilgjengelige. Under kan du se og lese om tre løsninger jeg synes er både smarte og fine å se på.
Trender & Inspirasjon | 13.aug 2015
Baderomstrender 2015
En liten kikk i glasskula gir oss en forsmak på neste års baderomstrender, og det er mye nytt i vente og spennende tider på interiørfronten!
Trender & Inspirasjon | 13.aug 2015
SISSELS SMARTE BAD
Sissel har designet et lekkert bad med plass til mye. På bare litt over 5 kvm har hun fått plass til både dusjnisje og badekar. Møt tredje vinner ut av konkurransen “Tegn ditt drømmebad” i Designstudio.
Trender & Inspirasjon | 13.aug 2015
SKAP KONTRASTER MED SORT TILBEHØR
Det skal ikke mer til enn en ny såpekopp, noen nye håndklær eller et nytt dusjforheng før et hvitt bad får en kul og grafisk look.
Trender & Inspirasjon | 13.aug 2015
AXOR UNIVERSAL ACCESSORIES – SMÅ JUVELER TIL BADEROMMET!
Hansgrohes designermerke Axor lager i samarbeid med noen av verdens beste designere kolleksjoner som forskjønner livet på baderommet, både visuelt og rent praktisk.
Trender & Inspirasjon | 12.aug 2015
NYTT FRA SVEDBERGS! DESIGNSAMARBEID HYLLER SKANDINAVISK FORMGIVNING
Form og funksjon i skjønn forening, det er stikkord for de nye møbelseriene fra Svedbergs. Selskapet tør å tenke nytt og har hentet inn noen av skandinavias dyktigste designere. Det har gitt resultater, ingen tvil om at jo flere vi er sammen, jo bedre vi blir!
Trender & Inspirasjon | 12.aug 2015
Nytt år - nye teknologiske muligheter!
Selvspylende toaletter, speil med innebygde høyttalere og trådløs tilkobling via Bluetooth, sensorstyrte såpedispensere og toaletter med luktavsug? Dette er ikke sci-fi, bare noen av de smarte og innovative baderomsløsningene vi presenterer her. Det beste er at flere av produktene gjør at du ikke bare sparer strømutgifter, du sparer miljøet også. Hei 2015 og spennende produktnyheter!
Trender & Inspirasjon | 12.aug 2015
AQUANOVA, TILBEHØR SOM GJØR HUSET TIL ET HJEM.
Det er ikke alltid så mye som skal til. Med nytt tilbehør kan et bad endre seg fra et sterilt og kjedelig til et lekkert og innbydende rom for velvære og avslapning. Et sted du får lyst til å være, et pusterom i hverdagen.
{{blogpost.name}}
{{category}} | {{blogpost.date | date:'d.MMM yyyy'}}
{{blogpost.name}}
{{blogpost.intro}}