Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN OG VASKEROM
Gå til hovedside for: INNEKLIMA OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: VARME OG VARMTVANN
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
Dansani Inzo baderomsmøbler

Skrevet av
Bademiljø

Inzo baderomsmøbler fra Dansani med kreative muligheter

Har du noen gang tenkt over hvor mange ganger i løpet av en dag du er innom badet? Det er ikke få, og vi tilbringer mer tid på badet enn noen gang før. Finn roen på et velfungerende bad med detaljer som gjør det personlig. Med Inzo baderomsmøbler kan du skape litt hverdagsluksus. Vi viser deg hvilke muligheter denne baderomserien gir deg!

Baderomserien Inzo fra Dansani er et lekende og praktisk modulært møbelsystem, med utallige kombinasjonsmuligheter. I 2017 ble serien utvidet med flere nyheter. Nå får du blant annet servantskapene i flere frontfarger og med push-open funksjon. Dansani er opptatt av lyskvalitet på baderommet, og har lansert pendellamper og annen rombelysning i samme design.

Inzo-serien gir mulighet for å leke med ulike kombinasjoner. Prøv ulike sammensetninger av benkeplateløsninger, servanter, speil, utallige oppbevaringsløsninger, fronter, sideskap, tilbehør og grep for å skape en stil tilpasset deg. Vi har laget en liten guide over de mangfoldige mulighetene som finnes når du skal skape ditt personlige og praktiske baderom.

 

SERVANTSKAP

Lite eller stort baderom? Baderomsmøblene fra Inzo kommer i bredder fra 40 til 160 cm, og det finnes flere ulike høyder og dybder på servantskapene. Så om du skal innrede det lille gjestetoalettet eller det store badet, så har Inzo baderomsmøbler en løsning for deg.

Dansani Inzo servantskap

Servantskapene har også mange spennende løsninger for oppbevaring. Visste du for eksempel at servantskapene kan fås i en 64 cm høy versjon med en romslig skuff nederst som gir oppbevaringsmuligheter til for eksempel høye flasker? Med praktiske romdelere og innebygget LED-lys i overskap og høyskap, får du i tillegg flott lyseffekt og godt overblikk.

 

OVERFLATER & GREP

Skap flotte kontraster med det store utvalget av grep, farger og overflater. Velg mellom den helt enkle grepsfrie push-open funksjonen, lange grep som komplimenterer de lineære løsningene, eller korte grep som gir et mer diskret uttrykk. Uansett hva du ønsker, så har det aldri vært lettere å finne utseende du ønsker.

Dansani Inzo overflater og grep

 

IKKE BARE EN SERVANT

Ønsker du en avrundet servant eller en moderne klassiker i tidløs design? Ekte sanitærporselen, helstøpt marmor eller glass? Venstre- eller høyrestilt? Med Dansani Inzo har du hele ni flotte servanter å velge mellom i ulike materialer, bredder og dybder. Du kan dermed få det akkurat som du vil, og tilpasse etter egen smak og baderommets utforming.

Dansani Inzo servant

Visste du at ekte sanitærporselen har en sterk, robust rengjøringsvennlig overflate som ser like flott ut etter mange års bruk. Merk at ekte sanitærporselen har en langt mer solid overflate enn vanlig porselen.

Servanter i helstøpt marmor har en veldig rengjøringsvennlig overflate som er varm og ta på. Design i helstøpt marmor muliggjør servanter med markante og lange linjer. Helstøpt marmor har i motsetning til vanlig marmor ingen spenninger i materialet og vil derfor alltid beholde sin fasong.

Glasservanter fra Dansani er enkle å rengjøre, og overflaten er resistent overfor alminnelige kjemikalier. Servantene er hvitlakkerte på baksiden og produsert i et særlig klart og eksklusivt glass, som er mer fargenøytralt enn vanlig float-glass på grunn av lavere innhold av jernoksid.

 

SPEIL, SPEIL PÅ VEGGEN DER

Med Dansani Inzo-seriens store utvalg av speil og speilskap får du ikke bare mulighet til å finne en modell som passer smaken din. Du får også mulighet til å velge mellom forskjellige lampe- og belysningsløsninger avhengig av rommet og den øvrige belysningen. Velger du integrert belysning får du samtidig en ytterst rengjøringsvennlig løsning. Du kan kjøpe ekstra utstyr til de fleste speil og speilskap, som underlys under speilskapet og varmefelter til speilet så du slipper dugg på speilet.

Dansani Inzo speillosninger

Tips! Sett sammen ulike bredder. Du trenger ikke å velge et 120 cm speil eller speilskap til en 120 cm servantskap. Hvorfor ikke sette sammen to speil istedenfor? Hva med belysning – lys i skapet gir flott lyseffekt og godt overblikk.

FÅ ROM TIL MER

Velg blant et stort utvalgt av funksjonelt tilbehør som utnytter plassen og skaper stemning. Hylle uten synlige beslag, helfigurspeil med perfekt avstemt LED-belysning, praktisk skittentøykurv med uttrekk skjult i sideskapet, og overskuelig innrettede skuffer med solide skuffeinnsatser i forskjellige størrelser som passer som hånd i hanske inn i skuffen. Ethvert tilbehør er gjennomtenkt ned til minste detalj.

Dansani Inzo tilbehor

Tips! Trebrett fungerer både som smart romdeler i både over- og underskap, men holder også orden på blyanter, stifter og småting.

SPØR OSS OM HJELP

Vi hjelper deg med å sette sammen drømmemøbelet. Ta kontakt med oss på Facebook eller kontakt en av våre butikker – så hjelper de deg med planleggingen av ditt nye baderom. Følg oss gjerne på Instagram for mer baderomsinspirasjon.

Om forfatteren

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger