Bademiljø Manhattan baderomsmøbler

Skrevet av
Bademiljø

Manhattan – baderomsmøbler i italiensk design

Vår nye, eksklusive møbelserie Manhattan er utviklet i samarbeid med en anerkjent produsent av baderomsmøbler. Vi har fokusert på å lage baderomsmøbler i et lekkert design, uten at det skal å gå på kompromiss med pris eller kvalitet.

Baderomserien er utarbeidet sammen med italienske Berloni Bagno – som har 40-års erfaring innen design og produksjon. Baderomsmøblene har et eksklusivt uttrykk, med elegant og distinkt design, eksklusive overflater, og flere kombinasjonsmuligheter på speil, speilskap og tilbehør. Baderomserien kommer i tre ulike modeller – Manhattan 23, Manhattan 24 og Manhattan 26.

MANHATTAN 23 – naturlige toner

Bademiljø Manhattan 23 er et hvitt, stilrent og elegant baderomsmøbel med åpen hylle laget i en lys trestruktur. Kombinasjonen av det hvite og harde mot den lyse trestrukturen skaper en lun og koselig stemning på badet. Baderomsmøbelet kommer med en lekker heldekkende servant i støpemarmor med god avstillingsplass.

Bademiljø Manhattan 23 baderomsmøbel

Bademiljø Manhattan 23 i lys trestruktur med speil og lys | Hylle i lys trestruktur, 35x175 cm 

Du har muligheten til å velge mellom speil og speilskap, med eller uten belysning. Suppler gjerne med høyskap i samme treverk og hyller i forskjellige størrelser for å skape en personlig vri på badet.

Bademiljø Manhattan 23 baderomsmøbler detaljer

Løs hylle i lys trestruktur, 24x35 cm | Hylle i lys trestruktur, 25x25 cm | Hylle i lys trestruktur, 45x25 cm

MANHATTAN 24 – mørk eleganse

Den andre modellen, Manhattan 24, er et tøft og elegant baderomsmøbel i mørk trestruktur med fire skuffer i to forskjellige størrelser. Her kombineres naturlige overflater i mørk trestruktur, med moderne elementer som servant i matt glass og forkrommede håndtak. Glasservanten leveres i både hvit og sort.

I likhet med Manhattan 23 kan du også her velge mellom flere speilløsninger med eller uten integrert belysning!

Bademiljø Manhattan 24 baderomsmøbel sort servant

 Bademiljø Manhattan 24 i mørk trestruktur med glasservant i sort matt, speil og lys

Bademiljø Manhattan 24 baderomsmøbel hvit servant

Bademiljø Manhattan 24 i mørk trestruktur med glasservant i hvit matt, speil og lys

MANHATTAN 26 – nedtonet luksus

Dette møbelet har et skandinavisk, sofistikert og kjølig uttrykk. Manhattan 26 er et baderomsmøbel i hvitt og trestruktur med trendy, åpne hyller og skuffer med god lagringsplass. Baderomsmøbelet er kun 108,2 cm, men med heldekkende servant i hvit matt får du god avstillingsplass på servanten. Servanten kommer i materialet aston og leveres som venstremodell.

Velg den speilløsningen som passer ditt bad best, og kombiner høyskap og ulike hyllestørrelser for å skape en leken og praktisk oppbevaring med baderomsmøbelet på badet. 

 Bademiljø Manhattan 26 baderomsmøbel

Bademiljø Manhattan 26 i lys grå trestruktur og speil med integrert LED-beslyning

Se hele Manhattan-serien her.

Om forfatteren

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.