Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN OG VASKEROM
Gå til hovedside for: INNEKLIMA OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: VARME OG VARMTVANN
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
Planlegg ditt nye bad hos Bademiljø

Skrevet av
Bademiljø

God planlegging - Dette bør du tenke på FØR du pusser opp badet

Veien til et nytt, moderne og komfortabelt bad er først og fremst spennende, samtidig som det er mange valg som skal tas og en del ting som bør undersøkes. Her er noen tips til deg som skal pusse opp bad.

Skriv en ønskeliste

Når du skal pusse opp badet, kan en liste over hva du trenger og hva du ønsker deg være til god hjelp både for deg og den som skal utføre jobben. Vil du ha dusj, badekar eller en kombinasjon av disse? Og skal du ha et enkelt, vegghengt toalett, eller kanskje et moderne toalett som spyler deg ren med vann etter toalettbesøket?

Vivia baderomsmøbel fra Villeroy & BochPRAKTISK: Med en gjennomtenkt innredning får du også god oversikt. Undersøk hvilke skuffeløsninger og skap som passer deg og ditt behov best.

Velg én stil

Et annet smart tips er å bruke litt tid på å finne en stil du liker, og følge denne hele veien. Har du en rød tråd i valg av både fliser, baderomsmøbler og annet, får du et stilrent og gjennomført bad.

LES OGSÅ: Slik tegner du drømmebadet 

Lag et budsjett

Når du har en formening om hva du behøver og ønsker deg, er det neste steget å ta kontakt med fagfolk for å få en vurdering av hva prosjektet vil koste deg. Bademiljø har erfarne baderomsdesignere og rørleggere som gir deg råd underveis og leder prosessen fra inspirasjon til ferdig bad. Husk at du også kan prøve vår budsjettkalkulator.

Velg dyktige håndverkere

Har du vært inne på tanken om å pusse opp badet selv? Husk at det er strenge regler for oppussing av våtrom, og spesielt med tanke på forsikring og videresalg av boligen er det viktig at arbeidet er dokumentert når jobben er ferdig utført. Uansett hvem du velger til å utføre oppdraget: sørg for at det er dyktige og sertifiserte håndverkere. Da kan du bekymringsfritt nyte det nye badet ditt i mange år fremover.  

Velg dyktige håndverkere SMART VALG: Bruk seriøse håndverkere, så er du sikker på at jobben blir skikkelig og at all dokumentasjon er i orden.

Dette får du med Bademiljøs 10 års garanti:

Etter loven har du 5 års reklamasjonsrett på arbeid utført på badet ditt. Hos Bademiljø kan vi altså tilby deg dobbelt så lang garanti hos flere av våre butikker, og dette får du kun hos oss! Vi kan også hjelpe deg med å avklare hva du eventuelt kan gjøre selv og hva fagfolk må gjøre. 

10-års garantien for tett bad gjelder for konstruksjon og oppbygging av vegger og gulv i bad og våtrom ved nybygg og totalrehabilitering – vi må bygge rommet fra bunnen av for å garantere at det er tett.

Dersom det oppstår lekkasjer eller eventuelle fuktskader i løpet av 10 år, koster det deg ingenting innenfor garantiavtalen. Og du du behøver ingen bevis – dersom rommet ikke holder tett og du har fulgt retningslinjene i garantivilkårene.

Om forfatteren

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.

;