Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN OG VASKEROM
Gå til hovedside for: INNEKLIMA OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: VARME OG VARMTVANN
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
Svedbergs Individual Design bilde

Skrevet av
Bademiljø

Svedbergs Individual Design

Litt mer av alt. Slik kan man sammenfatte SiD, Svedbergs individual Design. Møbler og detaljer for deg som stiller store krav på form og funksjon, men likevel ønsker ubegrensede muligheter.

Deler som du selv kombinerer for et unikt og personlig uttrykk. Benkeplater som skreddersys i den lengde og form du ønsker. Et konsept som bygger på det enkle. Men produseres med omsorg og genuin følelse for håndtverket. For arkitekter, innredningsarkitekter og mennesker som forstår badets betydelse i hjemmet.

 

BENKEPLATER I NATURSTEN ELLER DEKTON

Uansett dybde kan du velge mellom benkeplatene Indian Impala, Carrera og Assoluto. Alle i 20 mm natursten. Eller kanskje du foretrekker Danae, Sirocco, Sirius, Ananké eller Keranium. Samtlige i Dekton® ultrakompakt 12 eller 20mm. Dekton® er et nytt, revolusjonerende materiale med en ultrakompakt overflate. Ekstremt ripe og slagfast, og med en svært god slitestyrke, perfekt på baderommet.

 

BENKEPLATE FRA 60-300 CM BREDDE. HØYDE FRA 12-20 MM.

 

VASK MED HERLIGE FORMER

Uansett dybde kan du velge mellom ovenpåliggende vasker av porselen eller støpemarmor. Vi har også vasker for fristående kraner. Totalt har du 14 kraner som er formgitt spesielt for Svedbergs. Halvparten av de er frittstående.

 

OVENPÅLIGGENDE VASKER FOR FRITTSTÅENDE KRANER

 

OVENPÅLIGGENDE VASKER 

 

  

FRONTEN, DET FØRSTE DU MØTER

Det du møtes av først og er derfor viktig hvordan du oppfatter hele baderommet. Velg front og farge på underdel. Uansett bredde og dybde kan du velge mellom lys eik, svart eik og hvitt.

 

 

HÅNDTAKENES BETYDNING FOR HELHETEN

Rett håndtak forsterker møbelets karakter og er viktig for helhetsinntrykket. Uansett tidligere valg kan du velge mellom håndtakene 1,2,3,4 og 5 samt de integrerte håndtakene 6 og 7.

 

 

 

 

OVERDELER OG SPEIL, PRIKKEN OVER I

Når det gjelder speil, speilskap og overdeler er valgfriheten ennå større , velg hvilken du vil fra sortimentet vårt.

 

 

 

 

HVORDAN SER DITT BADEROM UT?

Med SiD kan du bygge baderomsmøbelet akkurat slik du vil ha det. Størrelsen spiller virkelig ingen rolle. Benkeplatene tilpasses etter ønske. Her ser du noen eksempler på hvordan  SiD kan se ut.

Om forfatteren

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.