Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN OG VASKEROM
Gå til hovedside for: VARME OG VARMTVANN
Gå til hovedside for: INNEKLIMA OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
AQUANOVA, TILBEHØR SOM GJØR HUSET TIL ET HJEM. bilde

AQUANOVA, TILBEHØR SOM GJØR HUSET TIL ET HJEM.

Det er ikke alltid så mye som skal til. Med nytt tilbehør kan et bad endre seg fra et sterilt og kjedelig til et lekkert og innbydende rom for velvære og avslapning. Et sted du får lyst til å være, et pusterom i hverdagen.

Aquanova produserer baderomstilbehør av høy kvalitet, som kombinerer den klassiske og tidløse looken med det tidsriktige og oppdaterte. Evnen til å kombinere stopper ikke her, det geniale er at alle produktene lar seg kombinere med hverandre. Det lett å plukke ut tilbehør som gir en nydelig helhet til rommet samtidig som du har satt din personlige touch på det hele. La oss kikke på noen av herlighetene:

BADEMATTER

Her er det mye å velge i for den kresne! Origami, med sine grafiske papirbretteformer  ligner et vakkert lite, japansk, kunstverk. Helt i tråd med trender og finnes i hvit, lys rosa og grå. Jolie er lys, sommerlig og skandinavisk design, i 100 % bomull. Maks og Sepp har grov tekstur som står i fin kontrast til glatte fliser og Kylian hilser deg hver eneste morgen, en munter matte å våkne til!

Origami badematte

Jolie badematte

Maks badematte

Sepp badematte

HÅNDKLÆR

Unn deg noen fine håndklær. Ikke bare føles det fresht og godt på kroppen, men det gjør så mye med inntrykket på badet.  Adjø til misfargede håndklær med frynsete kanter og velkommen 2015 og håndklær i årets trendfarger og teksturer. Er du glad i farger, er Adagio serien for deg, her kan du velge blant nesten hele regnbuen! Jolie er i all sin enkelhet nordisk eleganse på sitt vakreste, lys og i nydelig bomullskvalitet med brede striper i jordtoner. Og etter en dusj er et annet hot tips å pakke seg inn i Viggo, en badekåpe i bomull med behagelig vaffelmønster.

Adagio håndklær

Jolie håndkle og Viggo badekåpe

OPPBEVARING

På et bad er det stort behov for gode oppbevaringsløsninger, og det er ikke alt på badet man har lyst til å vise frem. Som skittentøyet for eksempel: Da er Dali en god løsning, en kurv laget av tre og tekstiler som finnes i syv ulike farger. Brukte håndklær får henge pent og pyntelig med håndkleholderen Oscar i tre og metall og med de fine og praktiske oppbevaringskurvene Hector får du plass til alle småsakene som du trenger å ha lett tilgjengelig.

Dali skittentøykurv

Oscar håndkleholder

Hector oppbevaringskurver

 

PRAKTISK, PENT OG PYNTELIG

Om jeg fikk skikkelig lyst på en ny søppelbøtte? Jepp det gjorde jeg! Når den heter Ona og kommer i et stort utvalg av duse pasteller, er pedalstyrt og har en stilren form som passer inn på alle moderne bad. I tillegg synes jeg serien Origami med såpedispenser, såpekopp, tannbørstekopp og dobørste i fasettert, hvit keramikk virkelig pynter opp et alminnelig bad. Oscar er en annen serie som gjør samme nytten. Er du glad i å tilføre litt varme i interiøret er disse produktene i tre og keramikk midt i blinken. For de som liker den stramme og mørke stilen, er serien Ona i praktisk polyresin akkurat tingen for deg.

Ona søppelbøtte

Origami tilbehør

Oscar tilbehør

Ona tilbehør

Det er ikke alltid nødvendig å pusse opp hele badet for å få en positiv endring. Du kommer langt med nytt baderomstilbehør!

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet.