Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN OG VASKEROM
Gå til hovedside for: VARME OG VARMTVANN
Gå til hovedside for: INNEKLIMA OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
Arnulfs tøffe bad bilde

Skrevet av
Heidi

Arnulf bygget sort drømmebad med designstudio

Noen liker at drømmebadet ligner motorsyklene sine. Møt Arnulf, første vinner ut av konkurransen “Tegn ditt drømmebad” i Designstudio.

Hei Arnulf og igjen, gratulerer med flott, nytt bad! Hvordan kom du over konkurransen vi gjennomførte høsten 2013? -Jeg så en tv-reklame hvor det ble demonstrert at man kunne tegne drømmebadet sitt i 3D, for så å ha muligheten til å vinne det. Så jeg tenkte “hvorfor ikke?” og syntes jeg måtte prøve meg.

Ja, og det gikk jo fint! Hadde du drømt om å pusse opp badet ditt lenge? -Ja, i kjelleren hadde vi kun et bittelite bad, og med tre unger trengte vi å utvide. Badet jeg tegnet og tilslutt vant er et soverom, en liten do og et lite bad som er slått sammen til et stort familiebad på 12 kvm.

Nettopp. Hvordan synes du det var å bruke Designstudio og tegneprogrammet? -Veldig greit. Et flott program med et godt produktutvalg som gir en veldig god visuell opplevelse av hvordan badet ditt kommer til å se ut. Det kan jo være litt vanskelig å se for seg på enklere tegninger.

Var det noen løsninger du hadde tenkt ut på forhånd eller kreerte du det der og da? -Jeg har to sorte biler og to sorte motorsykler jeg har bygget selv, så da ble valget enkelt, det måtte bli to sorte vasker også! Også hadde jeg sett et bilde av et bad som ligner og som jeg likte godt.

Så kult! Det ser jo kjempetøft ut. Og jeg regner med at resten av familien setter pris på det også? -Ja, nå kan vi være mange på badet samtidig, og med to vasker og to dusjer går morgenstellet effektivt.

Hvordan har møtet med Bademiljø vært, har du blitt godt ivaretatt i prosessen og føler du deg trygg på det rent rørleggertekniske? -Veldig bra! To representanter har fulgt meg opp hele veien, og hvis det var noe jeg lurte på eller ville ha annerledes ble det fulgt opp med det samme. Det har vært en utelukkende positiv opplevelse og jeg er en kresen kunde, så jeg følger nøye med i slike prosesser. Men tipp topp erfaring dette!

En liten ting helt avslutningsvis, hvordan reagerte du da Bademiljø tok kontakt og fortalte at du hadde vunnet drømmebadet ditt? -Jo, det er en liten historie i seg sjøl. For først gangen de ringte var jeg sikker på at det bare var telefonselgere og gadd ikke ta den. Da det samme nummeret ringte dagen etter også, tenkte jeg at jeg måtte slå de opp på Gule Sider og oppdager at de har ringt meg fra Bademiljø. Så da tenkte jeg det var lurt å ringe tilbake, og det var det jo.

Det var det! Tusen takk for at du tok deg tid Arnulf og for at du inspirerer oss og andre til å bygge bad som ikke ligner naboens.

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet.