Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN
Gå til hovedside for: VASKEROM
Gå til hovedside for: INNEKLIMA
Gå til hovedside for: HAGE OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
Gå til hovedside for: Våre tjenester
AXOR universal accessories – små juveler til baderommet! bilde

AXOR universal accessories – små juveler til baderommet!

Hansgrohes designermerke Axor lager i samarbeid med noen av verdens beste designere kolleksjoner som forskjønner livet på baderommet, både visuelt og rent praktisk.

Nå har den kjente arkitekten Antonio Citterio designet tilbehørsserien Axor Universal Accessories, et modulbasert og multifunksjonelt system som passer til et utall av armaturer og dusjkolleksjoner. Som han selv sier: ”Tilbehøret betyr mye for helhetsinntrykket av et rom. Det er en viktig del av interiøret. Derfor ville jeg skape tilbehør som både er estetisk og funksjonelt. For eksempel kan stengene i sortimentet både brukes som grunnlag for forskjellige tilbehørsdeler, eller selvstendig som håndkleholdere”.De tolv enestående produktene kjennetegnes av elegant design og førsteklasses håndverk. Store flater og rene linjer i kombinasjon med avrundede kanter og myke kurver utstråler eleganse og gjør produktene behagelige å røre ved. Edle materialer som forkrommet metall, speilglass og hvitt glass gir god holdbarhet. Det er dessuten hygienisk og sørger for lett rengjøring. De helt spesielle ønskene oppfylles i avdelingenAxor Manufaktur. Her kan tilbehøret fremstilles i seks forskjellige og ekstra holdbare PVD- overflater: krom, gull optikk, rød-gull, sort krom, nikkel og bronse – alle i en børstet og en polert versjon.

Når praktisk og lekkert finner så naturlig sammen som her, er det bare å å rope hurra! og begynne å planlegge en ny orden på baderommet.

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet.