Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN
Gå til hovedside for: VASKEROM
Gå til hovedside for: INNEKLIMA
Gå til hovedside for: HAGE OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
Axor waterdream by front vant wallpaper design awards! bilde

Skrevet av
Heidi

Axor waterdream by front vant wallpaper design awards!

Samarbeid med innovative designere gir Axor atter en gang anerkjennelse både i form av priser og tilhengere med sine nyskapende og vakre produkter.

Axor fra hans Grohe har skjønt det. De tør å gi slippe til nye tanker og mennesker i designprosessene sine og kombinerer designeres lange håndverkserfaring med deres unike evner til å tenke nytt. Resultatet blir vakre produkter med topp funksjonalitet. Jeg vil trekke frem tre eksempler her, WaterDream, Lamp Shower og Starck Organic.

Førstnevnte står de tre superdyktige jentene i svenske by Front bak, og konseptet stakk av med årets Wallpaper Design Awards for beste dusjkonsept. Jeg bare nevner at blant annet Spike Jonze og Victoria Beckham sitter i juryen. Denne prisen er stor stas! Men over til selve produktet, hva gjør Water Dream så spesiell? Jo, by Front tar med skandinavisk enkelhet dusjens tekniske perspektiver opp og presenterer dusjkonseptet som en hyllest til håndverket og teknikkens estetikk. By Front viser frem det som normalt ligger inne i veggen og ventiler, trakter og muffer blir en del av designet og gir en rå og industriell look. Som vi elsker!

Lamp Shower er også en veldig kul dusjløsning hvor dusj og lampe blir ett. Det er så dekorativt og lekkert som det kan få blitt og bak det hele står Oki Sato, den anerkjente designeren fra Nendo Design. Produktene vant både Interior Innovation Award 2014 og red dot product design award 2014. Heia Oki!

Sist, men ikke minst, Axor Starck Organic, designet av den alltid nyskapende Phillipe Starck. Her kombineres en organisk form med økologiske verdier og gir en behagelig vannopplevelse på tross av svært lavt vannforbruk. På alle måter vakkert!

Vi håper Axor fortsetter de spennede samarbeidene og ser frem til lansering av nye produkter. Som Nendo sier så fint: produkter som gir en ! –opplevelse.

Under finner du bilder til inspirasjon. God påske!

 

Showerpipe by Front

 

 

Showerpipe by Front

 

Axor lamp shower by nendo

 

Oki Sato, designeren bak Lamp Shower

 

Axor starck organic

 

Starck organic

 

Starck Organic

 

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet.