Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN OG VASKEROM
Gå til hovedside for: VARME OG VARMTVANN
Gå til hovedside for: INNEKLIMA OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
Nemo badekar med MicroSilk fra Interform

Skrevet av
Bademiljø

MicroSilk® – badekar med helsebringende og rensende bobler

Et bad kan i seg selv føles avslappende og velgjørende. Men hva om du i tillegg kan tilføre mikrobobler som gir en helsebringende og foryngende effekt? Jo takk, vi tar gjerne en nærmere kikk på MicroSilk®

Hydroterapi eller mikrobobleteknologi, er et system som øker oksygeninnholdet i vannet med opptil 70 % mer enn vanlig springvann. Men hva gjør egentlig disse boblene for huden din? Jo, den renser huden og tilfører fuktighet. Mangel på fuktighet er en av de viktigste årsakene til hudaldring. Med riktig fuktighetstilførsel øker kollagenproduksjonen og hudens opprinnelige glød og volum gjenoppbygges. Linjer og rynker vil virke mindre og huden får et friskere preg. Mikroboblene er som navnet beskriver, veldig små bobler som trenger inn i porene og renser huden. Det hindrer at bakterier skaper betennelsestilstander og gir således en helsebringende effekt på de som lider av ulike hudplager.

Et testpanel med seks deltagere som plages av ulike typer psoriasis fikk bruke MicroSilk® i seks måneder for å teste produktet. De badet to til fire ganger i uken og samtlige rapporterte om forbedring. Flere av testpersonene har kuttet ned på andre medisiner eller sluttet helt med disse, og alle opplever at symptomene er betraktelig redusert.

Hvordan leveres MicroSilk®? Interform tilbyr MicroSilk® på Odin i standardkolleksjonen og på noen utvalgte badekarmodeller fra designkolleksjonen. For å få maksimal effekt av MicroSilk®, anbefales det å bade minst tre ganger i uken.

Når du bader i et badekar med MicroSilk® vil vannet se hvitt ut. Det er fordi det er enorme mengder mikrobobler med oksygen i vannet, slik at vannet bruser og skifter farge til melkehvitt. MicroSilk® er et system som både friske og de med hudlidelser kan ha glede av, så hvorfor ikke heve badeopplevelsen fra behagelig til superbehagelig, foryngende OG helsebringende?

Nemo badekar fra Interform

Bildet over: Nemo badekar kompatibel med MicroSilk® fra Interform. Finnes i flere størrelser og modeller, her i 190x85 cm

Odin badekar fra Interform

Bildet over: Odin badekar kompatibel med MicroSilk® fra Interform. Finnes i flere størrelser og modeller, her i 160x80 cm. 

Nemo badekar fra Interform

Bildet over: Nemo badekar kompatibel med MicroSilk® fra Interform. Finnes i flere størrelser og modeller, her i høyreutførelse og 160x100/70 cm

Linea badekar fra Interform

Bildet over: Linea badekar kompatibel med MicroSilk® fra Interform. Finnes i flere modeller, her i 180x80/90 cm. 

Era Plus badekar fra Interform

Bildet over: Era Plus badekar kompatibel med MicroSilk® fra Interform. Finnes i flere størrelser og modeller, her i høyreutførelse og 180x120/70 cm

Om forfatteren

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.