Black is back bilde

Skrevet av
Heidi

Black is back

Etter mange år med hvite interiører, vegger, servanter og møbler, kan vi endelig bli litt mørke og mystiske igjen.

De mørke tonene er tilbake, og i så måte er sort en evig klassiker. Det nye er at vi tør å gå for sort også i valg av fliser til hele vegger, servanter, badekar og toalett. Vi vil gjerne at badene våre skal ligne flotte hotellbad, og der ser vi både mye sort og grått. Dype toner gir et luksuriøst preg til interiøret. Det gir også dybde og en lun følelse.

Du kan bruke sort på flere måter. Bruk sort i detaljer og på enkelte møbler som et speil, en krakk eller en hylle. Det gir kontrast og fremhever de andre fargene i rommet. Sammen med naturtoner og pasteller blir sort mykt og sofistikert og gir en rolig stemning. Kombinerer du sort og hvitt får du et tøft og grafisk uttrykk, kombiner gjerne med grafiske mønstre i tilbehøret. Varme metaller og sort oser av luksus og østens mystikk. Bland gjerne matte og blanke flater sammen, det gir spennende, ulike toner av samme farge. Og skal du male, kan det være fint å velge en mørk grå eller en sort med et hint av blått eller grønt.  Da blir ikke utrykket like hardt og er superfint å kombinere  med ulike gråtoner. Under finner du bilder til inspirasjon:

Svedbergs Oval 

 

Tør du ikke gjøre de store forandringene, kan valg av sorte håndklær og tilbehør gjøre nesten samme nytten.

 

Velg produkter med en en mørk, grafisk profil, det får badet ditt til å se eksklusivt ut. 

 

Ifø Sign

 

Å flislegge hele badet med sorte fliser vil krympe badet ditt. Velg en vegg og du får en kul og grafisk effekt uten å gjøre badet ditt mindre.

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet.