Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN
Gå til hovedside for: VASKEROM
Gå til hovedside for: INNEKLIMA
Gå til hovedside for: HAGE OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
Gå til hovedside for: Våre tjenester
Bli dus med pasteller bilde

Bli dus med pasteller

Med lyse puddertoner tar du sommerfølelsen inn på badet. Den kan være god å ha resten av året også.

Pastellfarger er aktuelt igjen. De kommer tilbake gang på gang og de feminine fargene er som skapt for å lyse opp badet ditt. Men det finnes flere måter å omfavne den myke paletten.

 

MINIMALISTISK

 

Hold en ren og stilig look uten for mye dill og pyntegjenstander. Dropp blondene, sats heller på sort, hvitt og grått og legg til noen elementer av pudderfarger. Pasteller til gråtoner er kjempelekkert. Prøv å holde det grafisk . Velg geometriske former fremfor blomster, men klin gjerne til med lyserosa fliser på en vegg. Det ser superfresht ut til en ellers monokrom palett. Skittentøyskurv, dusjforheng, håndklær og matter kan gjøre samme jobben, og kan lettere byttes ut. Vil du male rommet i en pastelltone er et triks å tilsette bittelitt grått i fargen for å få akkurat den riktige pudderfargen.

 

SEKSTITALLS RETRO

 

Tenk Grease og Hairspray og polkadots og store pudderkoster. Sekstitallsbadene var fulle av pasteller og jentedrømmer. Kombiner gjerne med et gulv i sjakkmønster. Det trenger ikke være sort/hvitt, hvitt og en puddertone er vel så lekkert. Stilen er leken og morsom og du kan børste støv av gamle porselensvasker og badekar i pastellfarger. Her er det mange bruktkupp å gjøre på nett. Kombiner med noen moderne og stramme objekter så badet ikke blir et museum. En pikedrøm blir det nok uansett.

 

EKLEKTISK MIKS

 

Hold deg til en pastellfarge som effekt på vegg eller i møbler og kombiner med lekre objekter fra reiser, loppemarkeder og arvestykker. Mange, små, gamle speil på en vegg fremfor et stort, gir et romantisk og personlig utrykk. Ta det beste fra bestemors gamle bad og bland med en dæsj Marrakech, og du har et eklektisk og søtt bad mange vil misunne deg.

 

Under litt eyecandy til inspirasjon (produktene er ikke en del av Bademiljøs sortiment).

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet.