Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN OG VASKEROM
Gå til hovedside for: INNEKLIMA OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: VARME OG VARMTVANN
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
Borte bra, hjemme spa bilde

Skrevet av
Heidi

Borte bra, hjemme spa

En gang i uken eller i det minste en gang i blant, er det godt å bruke litt ekstra tid på seg selv. Lag ditt eget hjemmespa. Du kommer langt med en varm dusj og noen gode produkter.

Lukk døren. Lås den. Legg vekk telefonen. Si at du ikke vil bli forstyrret med mindre det brenner. Og unn deg minst en time alene på badet.

Tenn lys. Demp baderomsbelysningen og tenn noen duftlys, det gir en behagelig atmosfære til rommet.

 

 

Premiumkolleksjonen til Durance gir badet en mild og deilig duft i ukesvis. Lukten av hvit te er min favoritt. Det er heller ingen ulempe at de er pakket i fantastisk vakre gavebokser. Kanskje du har en venn som fortjener en liten oppmerksomhet også?

 

 

Lag en ansiktsmaske. En fuktighetsgivende ansiktmaske lager du lett selv. Ta en ¼ agurk og 1 ss naturell yogurt og mos med en stavmikser. La masken virke i minst ti minutter. Det fine er at denne masken tåler også den sensitive huden under øynene.

Ta et bad. Er du så heldig å ha badekar, er det den beste måten å virkelig finne roen på. Ha i badesalt eller noen dråper eterisk olje for full avslapning. Lukk øynene eller se i taket i minst tjue min. Kjenn hvor deilig det er at det ikke skjer noen verdens ting. 

 

Aromaterapisåper fra Aroma Artesanales de Antigua både ser bra ut og lukter himmelsk. 

Skrubb. Fjern døde hudceller og gi ny glød til huden ved å enten tørrskrubbe huden med en hampvott før du dusjer eller bruke kroppskrubb eller skrubbesåpe på fuktet hud. Uansett bør du begynne nederst ved føttene og jobbe deg i sirkelbevegelser opp mot hjertet. Til ansiktet må du bruke en egen ansiktskrubb. 

 

 

Salvie skrubbsåpe fra Panier des Sens er mild og fuktighetsgivende, mens Alepposåpen kan brukes på sensitiv hud. Den inneholder 90% oliven og laubærolje og gjør huden silkemyk.

Dusj og ta en hårkur. Det er mye viktigere å ta en hårkur ukentlig i fem minutter enn å ha den i håret en time en sjelden gang. Avslutt med en kald dusj. Kaldt vann øker blodsirkulasjonen i kroppen, virker oppstrammende på huden og gjør håret ditt ekstra glansfullt. 

 

 

Spiritserien til Durance har noen herlige dusjsåper uten parabener. Kashmirsåpen har jeg lagt min elsk på, det fine er at den finnes i eau de toilette også.

Smør inn kroppen. Bruk en deilig bodylotion og smør deg fra topp til tå, drikk en kopp te og masse vann og gå i badekåpe resten av kvelden. Du kommer til å sove som et barn og våkne med ny glød og energi i morgen.

 

Fuktighetslotion og håndsåpe fra Panier des Sens er laget av økologisk olivenolje og inneholder vitamin E som har en beroligende effekt på tørr og irritert hud.

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet.