Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN OG VASKEROM
Gå til hovedside for: VARME OG VARMTVANN
Gå til hovedside for: INNEKLIMA OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
Du angrer aldri på et hyttebad bilde

Du angrer aldri på et hyttebad

Sommeren er her og de fleste av oss ser fram til lange, late dager i hengekøyen med en god bok. Men kombinerer du slaraffenliv med litt virkelyst, er ferien også en flott tid til å pusse opp. Og pusser du i tillegg opp på hytta, ja da slår du to fluer i en smekk.

Norske hytter er ikke hva det engang var. Utedo med kongebilde er ikke lenger normen, nå ønsker vi oss mer komfort også på hyttebadet. Sjarmen og nostalgien derimot, det beholder vi gjerne. I den forbindelse har jeg lyst til å trekke frem serien Svea fra Svedbergs. Dette er skandinavisk håndverktradisjon på sitt vakreste. Møblene er laget i solide trematrialer og har mange fine detaljer. Legg bare merke til håndtak i lær, klassiske kraner og buede metallhåndtak. Møblene Svea Dalstorp har et genuint og rustikt utrykk jeg synes passer spesielt godt inn på mange norske hyttebad. Serien består av typiske baderomsmøbler og spennende tilbehør som knagger, oppbevaringsstige, lampe og  hyller.

Under ser du eksempler på møbler fra serien, håper de kan være til inspirasjon hvis du går i tanker om å pusse opp.

God sommer og nyt den i lange drag!

 

Har du et fint, morsomt, rart, gammelt eller nyoppusset hyttebad? Del det på Instagram #pusterommet

 

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet.