Takdusj. Foto.

Skrevet av
Heidi Mittun-Kjos

Har du badet, har vi dusjløsningen

Ingen bad er like, noen er store boltreplasser for lekkert design mens andre er små og sjarmerende men med vanskelige vinkler når dusjløsningen skal velges. Heldigvis er ikke standardstørrelser standarden lenger, nå finnes det gode løsninger for alle typer bad.

INR EPIC

Epic er en eksklusiv serie dusjvegger som er utviklet av genuine materialer i kombinasjon med helt ny teknikk. Den kan tilpasses både nisjer og hjørner og de fleste typer dusjløsninger, både store og små, her er fleksibeliteten stor. Det 10 mm tykke og herdede glasset kommer i tre toner: helt klart glass, opal frost og gråtonet.

Serien kan monteres fra gulv til tak og gir et svevende og imponerende inntrykk. De unike pivothengslene gjør at glasset glir perfekt mellom åpen og lukket posisjon. Det er nettopp de små tingene som gir en følelse av luksus og prima kvalitet.

inr epic

inr epic pivot

INR ARC

Arc har et stilrent formspråk. Ved å droppe magnet og tetningslister på de fleste modellene, får man et stramt og minimalistisk utrykk, men med full fleksibilitet hva størrelser angår. For her ligger nemlig det aller mest unike ved de 8 mm tykke dusjveggene. Disse kan bestilles på mål og formkappes, for eksempel på skrått når takets form krever det. En dusjnisje vil derfor være innenfor rekkevidde også på små bad med skråtak. Arc gir spennende løsninger og god plassutnyttelse!

inr arc dag

inr arc kveld

INR TRAC

For de trendbesvisste! Trac er helt på linje med trendbildet, med sort og hvit utførelse, godt håndverk og kvalitetsmaterialer. Det gir en unik look som både skjermer og åpner opp, og en nydelig innramming til dusjløsningen. Glassveggene fåes i varianter til både nisje, hjørne og skyvedør og i ulike farger  og glassfininsher.

inr trac

HANS GROHE RAINMAKER SELECT

Har du plass til en litt større dusjløsning er Hansgrohe Rainmaker Select noe å unne seg. Lag ditt eget spa på badet, denne dusjen er en ordentlig velværeopplevelse. Selectsystemet gjør at du med enkle grep kan variere stråletype, og i kombinasjon med en frittstående glassvegg får du en sømløs og eksklusiv dusjløsning, helt integrert i rommet.

hansgrohe rainmaker

hansgrohe rainmaker select

hansgrohe select

Om forfatteren

Heidi Mittun-Kjos

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet.