Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN
Gå til hovedside for: VASKEROM
Gå til hovedside for: INNEKLIMA
Gå til hovedside for: HAGE OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
For ordens skyld, sørg for smart oppbevaring på badet bilde

For ordens skyld, sørg for smart oppbevaring på badet

Badet har lett for å se litt kaotisk ut, ikke minst på grunn av alle vaske, pusse, skrubbe, pleie og velværeproduktene vi bruker her. Trikset er å gjemme bort produktene samtidig som de er lett tilgjengelige. Under kan du se og lese om tre løsninger jeg synes er både smarte og fine å se på.

LINC 21 FRONT

 

Denne installasjonen er med på å definere en helt ny produktkategori, blandebatteriveggen. Den kan settes inn i både nye og gamle bad og kles med akkurat de flisene du synes passer best. La Linc 21 Front gli inn i miljøet og bli nesten usynlig, eller velg noen kontrastfliser for å skape en effektvegg. Det fantastiske er at veggen både skjuler rør og slanger og har mange hyller til produktoppbevaring på begge sider av veggen. Også hånddusjen gjemmes der og hyllene kan enkelt tas ut for rengjøring. Bredden på veggen kan tilpasses størrelsen på flisene du velger og selve konstruksjonen monteres helt borefritt med et enkelt og trygt limesett. Et genialt og lekkert produkt på samme tid, høyt oppe på min ønskeliste! 

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet.