Geometri på badet bilde

Skrevet av
Heidi

Geometri på badet

Finn frem passer og linjal, nå skal geometriske former og mønstre sette preg på badet ditt. På baderomsmessen Cersaie så vi både i baderomsstylingen og i utvalget av fliser at det stramme, grafiske utrykket er en het potet i trendbildet.

Orgami og japansk papirbrettekunst er inspirasjonskilden til mye av den geometriske trenden vi ser nå. Interiøret blir spennende og interessant når vi tilfører noen grafiske elementer. Lek deg med former og farger og kombiner gjerne ulike mønstre. Når det kommer til farger er sort, hvitt og grått aldri feil. Innslag av for eksempel knallgult gir liv til interiøret. På et bad med et rolig utrykk kan det være veldig effektfullt å bytte ut gulvflisene med noen i et spennende, grafisk mønster, det finnes flere varianter, noen med en kul 3D-effekt. Vil du ikke gå drastisk til verks finnes det mye å velge i på tilbehørsfronten. Håndklær, badematter, dusjforheng og skittentøyskurver kan gjøre en stor forskjell på et klassisk bad og er enkle å bytte ut.

Rett på sak, jeg tror geometri har kommet for å bli en stund!

Grafiske trykk er fine dekorelementer på badet, bare husk glass og ramme, badet er et våtrom.

 Geometriske mønstre i lyse pasteller, topp for den som ikke ønsker et dramatisk grafisk uttrykk. 

 

For den vågale er effektfliser i metall et sprekt alternativ, gjør seg best på én vegg og ikke på hele badet. Men veldig kult hvis resten av badet holdes i sort og hvitt og stilen er minimalistisk.

 

Blanding av treimitasjon og rene grafiske flater, en superfin materialmiks!

 

Ønsker du ikke å bytte ut flisene, kan et dusjforheng være en enkel og rimelig måte å gi badet et grafisk uttrykk.

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet.