Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN OG VASKEROM
Gå til hovedside for: VARME OG VARMTVANN
Gå til hovedside for: INNEKLIMA OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
MIKROSILK, EN KILDE TIL FORYNGELSE, VELVÆRE OG BEDRE HELSE bilde

MIKROSILK, EN KILDE TIL FORYNGELSE, VELVÆRE OG BEDRE HELSE

Et bad kan i seg selv føles avslappende og velgjørende. Men hva om du i tillegg kan tilføre mikrobobler som gir en helsebringende og foryngende effekt? Jo takk, vi tar gjerne en nærmere kikk på Mikrosilk®

Hydroterapi eller mikrobobleteknologi, er et system som øker oksygeninnholdet i vannet med opptil 70% mer enn vanlig springvann. Mikrobobler ja vel, men hva gjør disse boblene for huden min? Jo, den renser huden din og tilfører fuktighet. Mangel på fuktighet er en av de viktigste årsakene til hudaldring. Med riktig fuktighetstilførsel øker kollagenproduksjonen og hudens opprinnelige glød og volum gjenoppbygges. Linjer og rynker vil virke mindre og huden får et friskere preg. Mikroboblene er som navnet beskriver, bitte bitte små bobler som trenger inn i porene og renser huden. Det hindrer at bakterier får skape betennelsestilstander og gir således en helsebringende effekt på de som lider av ulike hudplager.

Et testpanel med seks deltagere som plages av ulike typer psoriasis fikk bruke Mikrosilk® i seks måneder for å teste produktet. De badet to til fire ganger i uken og samtlige rapporterte om forbedring. Flere av testpersonene har kuttet ned på andre medisiner eller sluttet helt med disse, og alle opplever at symptomene er betraktelig redusert.

Hvordan leveres Mikrosilk®? Interform tilbyr Mikrosilk® på noen utvalgte badekarmodeller, dette gjelder alle modeller i Designserien og Odin. Mikrosilk® kan også leveres med luftmassasje på noen få, utvalgte modeller. For å få maksimal effekt av Mikrosilk®, anbefales det å bade minst tre ganger i uken.

Når du bader i et badekar med Mikrosilk® vil vannet se hvitt ut. Det er fordi det er enorme mengder mikrobobler med oksygen i vannet, slik at vannet bruser og skifter farge til melkehvitt. Mikrosilk® er et system som både friske og de med hudlidelser kan ha glede av, så hvorfor ikke heve badeopplevelsen fra behagelig til superbehagelig, foryngende OG helsebringende? Høres ut som en god idé for det kommende vinterhalvåret!

Interform Era Plus med Microsilk

Interform Era med Microsilk

Interform Nemo med Microsilk

Interform Nemo med Microsilk

Interform Tulipano med Microsilk

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet.