Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN OG VASKEROM
Gå til hovedside for: INNEKLIMA
Gå til hovedside for: HAGE OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
Nytt år - nye teknologiske muligheter! bilde

Nytt år - nye teknologiske muligheter!

Selvspylende toaletter, speil med innebygde høyttalere og trådløs tilkobling via Bluetooth, sensorstyrte såpedispensere og toaletter med luktavsug? Dette er ikke sci-fi, bare noen av de smarte og innovative baderomsløsningene vi presenterer her. Det beste er at flere av produktene gjør at du ikke bare sparer strømutgifter, du sparer miljøet også. Hei 2015 og spennende produktnyheter!

Geberit selvspylende toalettsystem med betjeningsplate.Geberit Sigma 80 er en lekker betjeningsplate som skyller ned for deg kun ved at du setter hånden foran lyset på platen. Det er altså ikke nødvendig med fysisk berøring, noe som både er praktisk og hygienisk. Platen fås med lys i fem ulike farger, slik at den kan tilpasses din personlige smak og stilen på badet ditt forøvrig. Systemet kan også stilles inn slik at det automatisk spyler ned etter hver bruk av toalettet. Verden går fremover!

 

Geberit DuoFresh med luktavtrekk. Og når vi først er på toalettet, Geberit DuoFresh fanger vond lukt ved hjelp av et kullfilter direkte i WC-skålen. Kullfilteret er skjult bak betjeningsplaten, og luften resirkuleres. Systemet kan raskt og enkelt integreres av rørlegger. En liten bonus er at du slipper å åpne vinduene på badet vinterstid. Unngå lukt og spar energi!

FM Mattsson berøringsfritt armatur. FM Mattsson 9000 E er kranen med mange fordeler. Med sensorstyrt armatur slipper du berøring og flekkete servantkran, du bruker mindre vann og du sparer energi. Jeg synes allikevel noe av det beste er at du kan stille inn ønsket temperatur og sperre for maks varmtvanntemperatur eller helt fjerne hvis du ønsker en forhåndsinnstilt temperatur. Det gir en god skoldingsbeskyttelse og er superpraktisk for småbarnsfamilier!

 

Aspen musikkspeil. Nå kan du våkne opp i din helt egen takt, om det er til energisk pop, rolig jazz eller til nyheter på radio. Speilet er stort og lekkert og høyttalerne er skjult bak speilet. Trådløs tilkobling skjer via Bluetooth. 

Simplehuman sensorstyrt såpedispenser. Denne gir enkel og effektiv håndvask, uten å etterlate bakterier og flekker rundt vasken. Du lader den opp med en medfølgende USB-kabel som passer i adaptere til smarttelefon og PC. Du kan selv stille inn mengde såpe du ønsker ved hver dosering, noe som også gjør dette til et miljøvennlig alternativ, med vanlige såpepumper blir såpemengden ofte unødvendig stor. Dispenseren har en dryppfri ventil og en presis sensor som gjør at den reagerer raskt på håndbevegelsen under. Ren og pen liten sak som passer på alle bad og toaletter!

Ljungmann håndkletørker med LED-belysning. Hvem sier at håndkletørkere ikke kan se bra ut? Ljungmann Pax er en unik designtørker med LED-belysning. Den har dimensjoner som gjør den enkel å plassere også i trange områder, denne passer også på mindre baderom. Den er laget i aluminium og finnes i fargene sort, champagne, hvit høyglans eller sølv. Lampe og tørker i ett - vi liker!

HansGrohe@home, innnredningapp. Denne elsker jeg! Det er så enkelt: du laster ned appen, tar bilde av f.eks. servanten din, visker ut servanten og setter inn en ny og lekker Hans Grohe servant på badet ditt. Så kan du lagre i galleriet og sende til venner eller til en samboer som trenger å overbevises om at badet trenger oppussing. Og husk at det er helt gratis å drømme litt!

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet.