Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN OG VASKEROM
Gå til hovedside for: VARME OG VARMTVANN
Gå til hovedside for: INNEKLIMA OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
Nytt fra Svedbergs! Designsamarbeid hyller skandinavisk formgivning bilde

Nytt fra Svedbergs! Designsamarbeid hyller skandinavisk formgivning

Form og funksjon i skjønn forening, det er stikkord for de nye møbelseriene fra Svedbergs. Selskapet tør å tenke nytt og har hentet inn noen av skandinavias dyktigste designere. Det har gitt resultater, ingen tvil om at jo flere vi er sammen, jo bedre vi blir!

STIL

De begynte som kollegaer på Ikea og siden har duoen Ehlen Johansson og Mia Lagerman skapt vakre produkter og vunnet mange hjerter og designpriser med sine nyskapninger. Begge er opptatte av å beholde sine stiler og tradisjoner og det har gitt oss svensk og dansk design i en vakker symbiose, akkurat slik de har gjort for Svedbergs med den nye møbelserien STIL. Resultatet er stilrene baderomsmøbler det er lett å like. Her får det klassiske utrykket en ny vri, noe som kommer spesielt godt frem i den lekre vasken FYN hvor porselenet og detaljene forsterker følelsen av kvalitet. Ikke bare er serien vakker, den er også svært funksjonell. Helt ned til detaljene som skuffer med skuffedelere i tre og teppe i bunnen som holder innholdet på plass. Valgfriheten i serien gjør det enkelt å finne en kombinasjon som passer ditt bad. Derfor er det mulig å bygge STIL akkurat slik du ønsker. Det finnes flere forskjellige bredder, dybder, farger, servanter og benkeskiver å velge mellom, det er opp til deg og dine behov, smak og STIL.

DK

Less is more. Dette utrykket kommmer spesielt godt til sin rett hos den danske duoen  Morten Voss og Stinne Knudsen, som har designet DK hvor dansk formgivning møter svenskt håndverk. Dette er møbler som tåler å komme under lupen. Skrå hjørneskjøter og innenforliggende dører i tillegg til et prisbelønnet skuffesystem gir serien en eksklusiv følelse. Designmessig er det de rene linjene og valg av kvalitetsmaterialer som råder, men med spennende innslag som håndtak i messing. Disse møblene tåler både kvalitets- og designmessig mange, mange år på badet ditt.

FORSA

Designstudioet Form us with love fra Stockholm startet i 2005 og har siden den gang utfordret det moderne designbegrepet med sine innovative løsninger. I 2012 ble de kåret til en av verdens femti mest innflytelsesrike designere for fremtiden. I 2015 har de designet dusjserien FORSA som Svedbergs er svært stolte av. Serien har foruten det lekre, etstetiske utseendet med store glassflater, også mange smarte detaljer. Slik som dørene som kan skyves innover når dusjen ikke er i bruk og forløpningsglasset som fås i ulike farger og som både hindrer innsyn samtidig som dusjen beholder det  luftige utrykket. Du kan også bygge din helt egen dusj ved å sette sammen ulike komponenter, og sånn sett er du med i designprosessen på ditt eget bad.

Heia Svedbergs for å tenke nytt og hurra for noen flotte baderomsmøbler det har gitt oss!

Svedbergs STIL

Svedbergs STIL

Svedbergs STIL

Svedbergs DK

Svedbergs FYN

Svedbergs DK

Svedbergs FORSA

Svedbergs FORSA

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet.