Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN OG VASKEROM
Gå til hovedside for: INNEKLIMA OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: VARME OG VARMTVANN
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
SISSELS SMARTE BAD bilde

Skrevet av
Heidi

SISSELS SMARTE BAD

Sissel har designet et lekkert bad med plass til mye. På bare litt over 5 kvm har hun fått plass til både dusjnisje og badekar. Møt tredje vinner ut av konkurransen “Tegn ditt drømmebad” i Designstudio.

Sissel har designet et lekkert bad med plass til mye. På bare litt over 5 kvm har hun fått plass til både dusjnisje og badekar. Møt tredje vinner ut av konkurransen “Tegn ditt drømmebad” i Designstudio i 2013.

 

Hei Sissel og igjen, gratulerer med flott, nytt bad! Hvordan kom du over konkurransen vi gjennomførte høsten 2013? Det var litt tilfeldig, egentlig. Jeg fikk en vannlekkasje og skulle pusse opp, søkte litt rundt på nettet og fant konkurransen der.

 

Hadde du drømt om å pusse opp badet ditt lenge? Ja, jeg hadde til og med noen tegninger liggende på hvordan jeg så det for meg. At vi skulle rive noen vegger å lage et skikkelig bad av det lille toalettet, vi har nemlig slått sammen to rom og tatt litt av et tredje.

 

Hvordan synes du det var å bruke Designstudio og tegneprogrammet? Det gikk greit, jeg har vært borti lignende programmer før og synes det fungerte fint.

 

Det ser jo kjempefint ut. Ble det som på tegningene? Eller har du gjort noen endringer? Litt annen innredning, men ellers ble det nøyaktig som på tegningene. Jeg hadde en plan hele veien og fulgte den. Resultatet er jeg kjempefornøyd med, det har blitt plass til alt jeg ønsket meg.

 

Hvordan har møtet med Bademiljø vært, har du blitt godt ivaretatt i prosessen og føler du deg trygg på det rent rørleggertekniske? Ja, veldig. Jeg fikk flere praktiske tips av de som utførte jobben. Dette er folk jeg kjenner fra før, Sykkulven er en liten plass og her kjenner alle hverandre. Så jeg følte at jeg var i svært trygge hender hele veien.

 

En liten ting helt avslutningsvis, hvordan reagerte du da Bademiljø tok kontakt og fortalte at du hadde vunnet drømmebadet ditt? Jeg hadde egentlig tenkt å droppe hele konkurransen, for jeg så det som svært usannsynlig å vinne. Så da Synnøve fra Bademiljø ringte ble jeg utrolig overrasket. Og glad, selvfølgelig!

 

Takk for praten Sissel og for at du delte med oss. Og kos deg videre på det flotte, nye badet ditt!

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet.