Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN OG VASKEROM
Gå til hovedside for: INNEKLIMA OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: VARME OG VARMTVANN
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
SKAP KONTRASTER MED SORT TILBEHØR bilde

SKAP KONTRASTER MED SORT TILBEHØR

Det skal ikke mer til enn en ny såpekopp, noen nye håndklær eller et nytt dusjforheng før et hvitt bad får en kul og grafisk look.

Det er mange hvite bad rundt i de norske hjem. Men etter mange år med tilbehør i puddertoner, duse pasteller og mye beige og grått, er det nå på tide å skape kontraster med sort tilbehør. Både Mette Ditmer,Normark og Zone har et godt utvalg av sort baderomstilbehør i matte og blanke finisher. Det er lekkert å blande matte og blanke overflater og det stramme, monokrome uttrykket kan gjerne kombineres med naturmaterialer.

Geometri, sort/hvitt og organiske former som grønne planter gir til sammen et moderne, innbydende og personlig bad. Og ikke glem veggene, det finnes masse, kule grafiske trykk å få kjøpt på nett. Sett dem inn i enkle sorte rammer og fest med dobbelsidig puteteip. Eller du kan sette opp en kul, sort tekst som du rammer inn. Dette er en av mine favoritter: Always be yourself. Unless you can be Batman. Then always be Batman.

 

Kule kopper med neonstrikker som kan byttes ut. Perfekt til oppbevaring av småting. 

 

 

 

Veggmontert såpekopp fra Normark.

 

 

 

 

Toalettpapirholder fra Normark.

 

 

 

 

 

Håndklær i mange størrelser fra Zone.

  

 

Kopper fra Zone.

 

 

 

 

Smykketre fra Zone.

 

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet.