Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN OG VASKEROM
Gå til hovedside for: INNEKLIMA OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: VARME OG VARMTVANN
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
Velg riktig speil til badet bilde

Skrevet av
Heidi

Velg riktig speil til badet

Ikke et bad uten speil. Selv det minste bad gir oss mulighet til å betrakte oss selv, der vi pusser tenner, legger make-up, studerer linjene i ansiktet eller øver oss på det beste smilet vi har.

Speil er i aller høyeste grad en praktisk innretning på badet. Men det kan også fungere som dekor og for å jukse med kvadratmeterene. Badet mitt er ikke så stort som jeg kunne ønske meg og det har skråtak. Derfor har jeg satt inn et speil som dekker hele veggen over vasken. Det får rommet til å virke mye større enn det er.

Små baderom kan trenge speil med flere funksjoner. Over ser du speilskapet Jenny som Svedberg har utviklet i samarbeid med designeren Roger Persson. Det synes jeg er form og funksjon i en nydelig kombinasjon og gir en herlig retrofølelse til badet. 

Du har mange valgmuligheter når det gjelder oppheng av speil på badet. Det kan monteres rett på veggen, henge fra taket eller er det riktig stort kan det stå på gulvet. Det er lov å tenke utradisjonellt, hva med et stort speil over badekaret eller et antikt speil på et moderne bad? Og i stedet for ett som er stort, er det lekkert å dekke hele veggen med flere, små speil i ulike størrelser og fasonger. Det er ingen grunn til å være beskjeden.

 

Flott rundt speil via desiretoinspire.net. Et rundt speil myker opp et rom med mye kanter og harde linjer og blir et dekorelement på badet.

 

 

Antikk luksus via housetohome.co.uk

Sett et stort speil i antikk utførelse over badekaret. Det gir en herlig luksusfølelse til rommet, og får badet til å virke større enn det er.

 

 

Romantisk via mylusciouslife.com

For romantikeren er det bare å begynne å samle på gamle speil fra loppemarkeder og bruktbutikker. Heng de tett sammen på veggen over vasken. Sukk.

 

 

Praktisk og kult via remodelista.com

En praktisk og kul løsning: en hylle hvor du kan sette både speil og krukker og alt du måtte trenge å ha lett tilgjengelig. Sorte speilrammer gir et tøft og litt maskulint preg til rommet.

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet.