Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN OG VASKEROM
Gå til hovedside for: INNEKLIMA OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: VARME OG VARMTVANN
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
Bademiljø-rørleggeren frakter, fikser og monterer

Skrevet av
Bademiljø

Ferdig montert - Vi fikser, frakter og monterer

Visste du at våre rørleggere kan montere baderomsutstyret for deg? Når vi monterer så sørger vi selvfølgelig for frakt hjem til deg, og eventuelt miljøvennlig fjerning av eksisterende utstyr.

FOR DEG BETYR DET:

  • Fast pris - ingen overraskelser
  • Rørleggerne våre monterer for deg
  • Du er sikret en fagmessig og forskriftsmessig montering 

Bademiljø Ferdig montertHvis du ser "Ferdig montert"- symbolet ved siden av et produkt, betyr det at du får montering inkludert i prisen som vises.  Hvis "Ferdig montert"- symbolet ikke vises, ta kontakt med din lokale Bademiljørørlegger for å høre hva det koster å få montering inkludert i prisen! 

 

BETINGELSER VEDRØRENDE FERDIG MONTERT

Prisen gjelder ved utskifting av eksisterende produkt av samme art. Inkluderer miljøvennlig fjerning av gammelt utstyr. Tillegg for eventuelle rør og deler utover tilkoblingspunktet. Inkluderer transport inntil 20 km tur/retur. Transportutgifter utover dette avtales med din Bademiljø-rørlegger.

Om forfatteren

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.