Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN OG VASKEROM
Gå til hovedside for: VARME OG VARMTVANN
Gå til hovedside for: INNEKLIMA OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
Smart dusjløsning fra INR

Skrevet av
Bademiljø

Finn den beste dusjløsningen til ditt bad

Hvert bad er unikt og i blant hender det at dusjveggen må tilpasses på den ene eller andre måten. Det kan for eksempel dreie seg om måltilpasning, rørgjennomføring, uttak i glasset eller skråkapping på grunn av et skråtak. Her viser vi deg et par eksempler på gode dusjløsninger og hvordan du får tilpasset en dusj dersom du har skråtak, eller et bad med et vindu som er litt uheldig plassert.

INR ARC
De aller fleste av INR sine dusjvegger og dusjhjørner med rette glass kan skråkappes slik at de passer på bad med skråtak. Du behøver derfor ikke bekymre deg over at du har et skråtak akkurat der du kan tenke deg den nye dusjen. INR er dessuten så opptatt av at dusjløsningen din skal bli så optimal som mulig at de skråkapper dusjveggene uten tillegg i prisen i de tilfellene hvor tilpasningen kan gjøres innenfor modellens målintervall.

ARC dusjvegger fra INR

Se noen av de ulike ARC-modellene her.

INR FRONT
FRONT blandebatterivegg fra INR er både smart og funksjonell. Du kan for eksempel velge å lime den opp slik at du slipper å borre i veggen. Hvis du har utenpåliggende rør, leveres veggen med forhåndperforerte uttak til disse.

FRONT blandebatterivegg fra INR

FRONT blandebatterivegg her / INR TRAC MODELL 43 her.

MACRO SPIRIT U
Hvis du har et lite baderom med et vindu plassert akkurat der hvor du kunne tenke deg et dusjhjørne, er Spirit U dusjløsningen for deg. Dusjhjørnet er svært fleksibelt og kan plasseres midt på en vegg eller skråkappes i et hjørne foran et vindu. Uansett hvordan du velger å plassere dusjen, beholder den alltid den fine, runde formen. Dusjhjørnet har også innfellbare dører og kan derfor bidra til en følelse av større baderom når dusjen ikke er i bruk.

Macro Spirit U dusjhjørne med buede dører

Macro Spirit U 95x82 cm her.

DANSANI AIR
Dusjserien AIR fra Dansani består av materialer av høy kvalitet, som er like elegante som selve opplevelsen. Serien har diskrete og vakre hengsler i krom og massiv messing. Dette danner både et svevende og minimalistisk designuttrykk. Ikke nok med det – AIR leveres i 12 forskjellige grunnoppsett som til sammen gir 556 forskjellige mål- og kombinasjonsmuligheter.

AIR dusjhjørne fra Dansani

Dansani AIR 1402 90x90 cm her

DANSANI MATCH
Trenger du mer brukervennlige dusjløsninger i et stilrent design og i god kvalitet med funksjonelle detaljer, er Dansani Match-serien et godt sted å starte. Serien tilbyr et bredt utvalg med forskjellige dusjløsninger i mange størrelser. Den er basert på syv grunnmodeller, hvor du har muligheten til å kombinere utallige varianter, eksempelvis dusjhjørner med to dører, dusjhjørner med foldedører eller sidepanel, nisjedører osv. De mange modellene og kombinasjonsmulighetene gjør det enkelt for deg å velge akkurat den dusjløsningen som passer til ditt bad og dine behov. Alle modellene er vendbare og kan brukes på både høyre og venstre side uten tilpasning eller bruk av verktøy.

Match dusjhjørne med foldedører fra Dansani

Dansani Match med to foldedører, 89x89 cm. Dørene foldes innover slik at de tar minst mulig plass. De smarte foldedørene løser også problemet med vann på gulvet når man åpner dørene. Dørene foldes nemlig på midten, så vannet forblir i vannområdet. 

PORSGRUNDS SHOWERAMA 10-SERIE
Det er flere fordeler med Porsgrunds Bad sin nye Showerama 10-serie. Den er både enkel å montere og å holde ren. 10-serien kommer også med en trinnløs justering. Hvilket vil si at Porsgrund Showerama kan vinkles etter behov. Dusjdørene kan monteres i en rett vinkel, eller vinkles slik du måtte ønske. Dersom du har en dør eller et vindu du må ta hensyn til, vinkler du bare dusjen.

Showerama 10 dusjhørne fra Porsgrund Bad

Se noen av de ulike modellene i 10-serien her.

Har du ytterligere spørsmål til hva du bør tenke på når du skal velge din nye dusjløsning, kontakt oss på Facebook eller dra innom en av våre butikker så hjelper vi deg gjerne.

Om forfatteren

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.