Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN OG VASKEROM
Gå til hovedside for: INNEKLIMA OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: VARME OG VARMTVANN
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
Toalett Geberit Aqua Clean. Foto.

Skrevet av
Bademiljø

Hvordan få et luktfritt baderom?

Tiden da man tente en fyrstikk og lot vinduet stå på vidt gap er forbi. Moderne teknologi muliggjør nemlig luktfrie baderom! La oss ta en titt på mulighetene og forklare hvordan.

Geberit DuoFresh innbyggingssisterne

DuoFresh innbyggingssisterne med de tilhørende Sigma 40 betjeningsplatene fjerner ubehagelig lukt fra toalettskålen før den rekker å nå ut i rommet. Denne tegningen viser hvordan dette er mulig:

Genialt, ikke sant?
Luktavsuget er elektronisk styrt så det er viktig å huske på at man er avhenging av at det er lagt strøm bort til toalettet. I tillegg til luktavsug får man også muligheten til å benytte WC tabletter som farger vannet blått, minimerer kalkavleiring og gir en frisk duft til baderommet.


Innsats for WC tabletter er inkludert i Sigma 40 betjeningsplatene som passer til Geberit DuoFresh innbyggingssisterne.

Sigma 40 finnes i fem ulike farger/materialer.

 

Geberit Monolith Plus

Ønsker du en litt annerledes og unik løsning kan Geberit Monolith Plus være noe for deg. Dette er en elegant toalettmodul i herdet glass og aluminiumsprofiler. Toalettmodulene har luktavsug og ComfortLight belysning i syv ulike farger som slår seg automatisk på så snart noen nærmer seg toalettet.   

 

LED-belysningen gir både orienteringslys og en hyggelig atmosfære. Lysfarge og intensitet kan programmeres til dine individuelle behov. 

 

Toalettmodulen kan kombineres med et stort utvalg vegghengte og gulvstående toaletter samt Geberit AquaClean-modeller. I de fleste tilfeller kan toalettmodulen kobles til eksisterende vannforsyning og avløp uten strukturelle endringer i bygningen. Toalettmodulen krever elektrisk tilkobling.

 

Ta kontakt med din lokale Bademiljøbutikk for å snakke om dine muligheter for å endelig få et luktfritt baderom.

Om forfatteren

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.