Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN OG VASKEROM
Gå til hovedside for: VARME OG VARMTVANN
Gå til hovedside for: FLISER OG BADEROMSPLATER
Gå til hovedside for: INNEKLIMA OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
Radiator fra Hudevad. Foto.

LUNE BAD FRA HUDEVAD

Radiatorer er ofte noe vi ser som en nødvendighet fremfor noe vi har så veldig lyst på. Men det er før vi har sett nærmere på hva radiatorprodusenten Hudevad har å tilby. Stian Lystad hos Bademiljø i Kristiansund forteller at Hudevad ofte brukes i næringsbygg og i andre sammenhenger hvor de må tåle hard bruk, som for eksempel i skoler. Radiatorene får skryt av både byggherrer, montører og kontrollører. Dette er folk som har kvalitet i fokus. Det liker vi. Når Stian samtidig kan fortelle at Hudevad er svært konkurransedyktige på pris, synes jeg vi skal se nærmere på disse radiatorene i lekker, dansk design.

HUDEVAD CONSILIO

Consilio er både praktisk og lekker, den kombinasjonen kan vi like! Dette er en radiatorbenk og den oppsto i et samarbeide mellom arkitekter og jernindustrien til et spesifikt oppdrag for en ungdomsskole. På skolen trengtes både benker og radiatorer og slik ble Consilio, radiatorbenken, et flott og funksjonellt produkt som også passer perfekt inn i et moderne hjem. At man i tillegg får den i et stort utvalg farger gjør den ikke mindre interessant og attraktiv. Bare se selv:

Hudevad Consilio er et vakkert møbel i tillegg til sine praktiske kvaliteter.

 

Hudevad Consilio kommer i mange, kule farger.

HUDEVAD SC

SC er radiatoren som passer perfekt i lyse rom hvor vinduene går helt ned til gulvet eller du av andre grunner vil ha et luftig preg hvor radiatoren ikke dominerer, men glir inn i omgivelsene. Med sine flate rør gir den maksimal ytelse og er lett å rengjøre. Dette er et eksklusivt valg for deg som er glad i lyse rom.

Hudevad SC slipper lyset inn.


HUDEVAD PLAN XV

Plan XV er i seg selv et kunstverk. Den passer spesielt godt inn i rom hvor det er høyt under taket. Den kan opptre diskret og minimalistisk i store rom, men jeg synes det er ekstra spenstig at den kan benyttes som et lerret hvis du vil dekorere den selv. Det er radiator med særpreg, det!

Hudevad Plan er et kunstverk i seg selv.


HUDEVAD HÅNDKLERADIATOR

Har du begrenset veggplass, er dette tingen. Her får du minst to i en. En solid varmekilde, knagger og håndkletørrer i samme radiator. Det enkle designet gjør at den glir fint inn i innredningsmiljøer av alle slag.

Hudevad håndkletørker dekker flere behov på badet samtidig.

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet.