Våre våtromsgodkjente bedrifter kan gjennomføre hele rehabiliteringsprosessen av bad/våtrom, og kan ta ansvar for alt fra søknader til offentlige etater til bygging i henhold til gjeldende forskrifter. Du får et ferdig bad til avtalt tid og pris - inkludert all nødvendig dokumentasjon. Enklere og tryggere blir det ikke.

Vi kommer på befaring og gir deg én person du kan forholde deg til
De aller fleste av våre bedrifter tar totalentrepriser og du får dermed kun én person å forholde deg til. Vi kommer gjerne hjem til deg og tar en befaring for å gi deg de beste rådene for hvordan ditt nye bad kan bli. I denne prosessen er det også mange i Bademiljø som kan tilby en skreddersydd tegning som viser deg forslaget til løsning. 


Godkjente Våtromsbedrifter i Fagrådet for Våtrom
80 Bademiljøbedrifter er Godkjent Våtromsbedrift i Fagrådet for Våtrom, og det er ingen andre kjeder som kan vise til det samme. De leverandørene vi samarbeider med har kvalitetsprodukter du kan stole på.


Dokumentasjon
Dagens krav til dokumentasjon gjør at det å pusse opp badet ikke lenger er for hvem som helst. Forskriftskravene i dag er meget strenge og det er ikke å anbefale å starte en rehabiliteringsprosess uten god kjennskap til kravene. Mange av Bademiljø-bedriftene tilbyr 10-års tetthetsgaranti og kan legge all dokumentasjon i Boligmappa.


Fliser

Mange av Bademiljø butikkene har fliser og kan hjelpe deg med å levere det komplette baderommet. Det er viktige ting å ta hensyn til når det gjelder valg av fliser. Blant annet er fliser delt opp i ulike klasser som definerer vannoppsug, produksjonsmåte, sklisikkerhet og slitasjestyrke. Eskene skal være merket med de egenskapene flisene har. Snakk med en flisforhandler i Bademiljø så skal de kunne hjelpe deg til å velge riktig.