Vi hjelper deg med å pusse opp badet

Våre våtromsgodkjente bedrifter kan gjennomføre hele rehabiliteringsprosessen av bad/våtrom, og kan ta ansvar for alt fra søknader til offentlige etater til bygging i henhold til gjeldende forskrifter.  

Du får et ferdig bad til avtalt tid og pris - inkludert all nødvendig dokumentasjon. Enklere og tryggere blir det ikke.

Vi har over 850 rørleggere over hele landet og bred kompetanse innen alle tradisjonelle rørleggertjenester. Vi kan hjelpe deg dersom det oppstår et problem med ditt røranlegg, stort eller lite, på bad, kjøkken eller utendørs, hjemme eller på hytta. 
Ta kontakt med din nærmeste Bademiljøbutikk for rask hjelp.

10 års garanti

Det å bygge et nytt bad er en stor investering for de fleste av oss. Da er det trygt å vite at Bademiljø, som de eneste i Norge, tilbyr deg en garanti for at det nye badet ditt holder tett i 10 år.

Dokumentet som bekrefter at badet er bygget med 10 års garanti er å betrakte som et verdipapir, for det øker faktisk verdien på boligen.

Les mer om vår garanti

Spør en ekspert

Trenger du gode råd og tips? Vi er her for å hjelpe deg.

Våre eksperter står alltid klare til å svare på spørsmål som omhandler rehabilitering av bad, våtromsnormen, 10-års tetthetsgaranti og mye mer.

Spør en ekspert

Finn din stil

Gull og glamour eller naturlig harmoni? Det finnes mye fint å velge mellom når badet skal pusses opp. På denne siden får du hjelp til å finne stilen som passer akkurat deg. Når du har funnet en stil du liker, ta kontakt med nærmeste Bademiljøbutikk så avtaler vi en befaring.

Finn din stil

NYTTIGE ARTIKLER

Trendrapport 2016
Vi har vært på Oslo Design Fair og tatt pulsen på de siste interiørtrendene. Det er tre hovedretninger som peker seg ut, og det organiske og naturlige går igjen i alle tre. Vi viser deg også hvordan du kan bruke trendene i ditt baderomsinteriør.
Derfor er nytt bad en god investering
Badet i boligen din har sett sine beste dager, og selv om lommeboken stritter imot, er det på tide å pusse opp. Ut med gamle fuktskader og muggent dusjkabinett. Inn med italienske fliser og vegghengt klosett. Det er nå du har valget - vil du ha null eller full uttelling på investeringen din?
Ferdig montert bad fra Bademiljø
Visste du at våre rørleggere kan montere baderomsutstyret for deg? Når vi monterer så sørger vi selvfølgelig for frakt hjem til deg, og eventuelt miljøvennlig fjerning av eksisterende utstyr.