Bademiljø består av 120 rørleggerbedrifter og butikker over hele landet. Her finner du både fagfolk, spennende produktnyheter og gode tilbud. Bademiljø kan hjelpe deg med alt fra tett sluk til bygging av drømmebadet og mer miljøvennlig oppvarming av boligen din.

Vi har over 850 rørleggere som daglig utfører alle former for rørleggertjenester - fra akutte servicebehov og rehabilitering og bygging av bad/våtrom, til installasjoner av VVS-produkter, pluss mer miljøvennlige varme- og energiprodukter som varmepumper. Alle våre rørleggerbedrifter er godkjente bedrifter, og har solid historikk og gode referanser i sine lokalmarkeder.

Siden alle våre rørleggerbedrifter har egne butikker, møter du også fagfolk når du besøker oss i butikken. I tillegg til å føre baderomsinnredninger fra en rekke kjente leverandører, tilbyr vi rådgiving og prosjektering av bad/våtrom, og bidrar gjerne med tips og inspirasjon til små og store utbedringer på badet. Vi har også et bredt utvalg VVS- og varme/energiprodukter fra kvalitetsleverandører til bruk både hjemme og på hytta.

Drømmer du om nytt bad?

Våre godkjente våtromsbedrifter kan både ta ansvar for og gjennomføre hele rehabiliteringsprosessen av bad/våtrom - fra befaring, søknader til offentlige etater, bygging i tråd med gjeldende forskrifter og til Byggebransjens våtromsnorm (BVN), til ferdig godkjent bad til avtalt tid og pris. Enklere og tryggere blir det ikke.

Velkommen innom!