Dansani Inzo baderomsmøbel i hvit høyglans

Skrevet av
Bademiljø

Inzo baderomsmøbler fra Dansani med kreative muligheter

Har du noen gang tenkt over hvor mange ganger i løpet av en dag du er innom badet? Det er ikke få, og vi tilbringer mer tid på badet enn noen gang før. Finn roen på et velfungerende bad med detaljer som gjør det personlig. Med Inzo baderomsmøbler kan du skape litt hverdagsluksus. Vi viser deg hvilke muligheter denne baderomserien gir deg!

Baderomserien Inzo fra Dansani er et lekende og praktisk modulært møbelsystem, med utallige kombinasjonsmuligheter. De siste årene har serien blitt utvidet med flere nyheter. Nå får du blant annet servantskapene i flere frontfarger og med push-open funksjon. Dansani er opptatt av lyskvalitet på baderommet, og har lansert pendellamper og annen rombelysning i samme design. Hvis du ønsker å dempe eller styre lysets fargetemperatur selv fra varmeste til kaldeste lys, får du nå mange av speilene og speilskapene med lysstyring – på den måten kan du styre og tilpasse lyset etter ønske.

Inzo-serien gir mulighet for å leke med ulike kombinasjoner. Prøv ulike sammensetninger av benkeplateløsninger, servanter, speil, utallige oppbevaringsløsninger, fronter, sideskap, tilbehør og grep for å skape en stil tilpasset deg. Vi har laget en liten guide over de mangfoldige mulighetene som finnes når du skal skape ditt personlige og praktiske baderom.

SERVANTSKAP

Lite eller stort baderom? Baderomsmøblene fra Inzo kommer i bredder fra 40 til 160 cm, og det finnes flere ulike høyder og dybder på servantskapene. Så om du skal innrede det lille gjestetoalettet eller det store badet, så har Inzo baderomsmøbler en løsning for deg.

Inzo baderomsinnredning fra Dansani

Visste du at servantskapene kan fås i en 64 cm høy versjon med en romslig skuff nederst som gir oppbevaringsmuligheter til for eksempel høye flasker?

OVERFLATER OG GREP

Skap flotte kontraster med det store utvalget av grep, farger og overflater. Velg mellom den helt enkle grepsfrie push-open funksjonen, lange grep som komplimenterer de lineære løsningene, eller korte grep som gir et mer diskret uttrykk. Uansett hva du ønsker, så har det aldri vært lettere å finne utseende som passer deg best.

 Overflater og grep fra Dansani

Med Dansani Inzo har du den ultimate frihet til å gjøre badet personlig.

IKKE BARE EN SERVANT

Ønsker du en avrundet servant eller en moderne klassiker i tidløs design? Ekte sanitærporselen, helstøpt marmor, glass eller kompositt? Venstre- eller høyrestilt? Med Dansani Inzo har du hele ni flotte servanter å velge mellom i ulike materialer, bredder og dybder. Du kan dermed få det akkurat som du vil, og tilpasse etter egen smak og baderommets utforming.

Servanter i Inzo-seriern fra Dansani

Når servanten kan utgjøre en forskjell | Inzo baderomsmøbel i Nordisk Eik | 1 Fresco glasservant | 2 Canto sanitærporselen | 3 Andante sanitærporselen

Visste du at ekte sanitærporselen har en sterk, robust rengjøringsvennlig overflate som ser like flott ut etter mange års bruk. Merk at ekte sanitærporselen har en langt mer solid overflate enn vanlig porselen.

Servanter i helstøpt marmor har en veldig rengjøringsvennlig overflate som er varm å ta på. Design i helstøpt marmor muliggjør servanter med markante og lange linjer. Helstøpt marmor har i motsetning til vanlig marmor ingen spenninger i materialet og vil derfor alltid beholde sin fasong.

Glasservanter fra Dansani er enkle å rengjøre, og overflaten er resistent overfor alminnelige kjemikalier. Servantene er hvitlakkerte på baksiden og produsert i et særlig klart og eksklusivt glass, som er mer fargenøytralt enn vanlig float-glass på grunn av lavere innhold av jernoksid.

Det siste tilskuddet til Dansani-familien er servanter og benkeplater i kompositt. Det ultratynne kompositt-materialet har en myk, hvit overflate. Det tynnet designet krever derimot at servant og benkeplate understøttes av skap i full bredde.

SPEIL, SPEIL PÅ VEGGEN DER

Med Dansani Inzo-seriens store utvalg av speil og speilskap får du ikke bare mulighet til å finne en modell som passer smaken din. Du får også mulighet til å velge mellom forskjellige lampe- og belysningsløsninger avhengig av rommet og den øvrige belysningen. Velger du integrert belysning får du samtidig en ytterst rengjøringsvennlig løsning. Du kan kjøpe ekstra utstyr til de fleste speil og speilskap, som underlys under speilskapet og varmefelter til speilet så du slipper dugg på speilet.

Speil og speilskap fra Dansani

Speil og speilskap fra Dansani er utviklet slik at du skal kunne speile deg selv i skånsomt - og bedre - lys.

Integrert belysning fra Dansani

Hva med belysning? Integrert belysning i over- og underskap gir flott lyseffekt og godt overblikk.

Les også: Slik finner du det beste speilet til badet

SKAP PLASS OG OVERBLIKK

Den modulære tankegangen bak Inzo skinner også igjennom i sideskapene. Velg mellom fire forskjellige høyder, tre bredder og to forskjellige dybder. Vil du ha en eller to dører, to eller tre skuffer? Med skap fra Inzo får du mulighet for både skap, skuffer, smart oppbevaring, samt hyller og speildører i helfigur. Velg å integrere smarte løsninger som skittentøykurver, flettekurver og oppbevaringskassetter i stabilt materiale, som kan tas helt ut og flyttes rundt. Som med speilskapene, kan du også her velge innebygget lys som gir godt overblikk og et eksklusivt uttrykk.

Inzo sideskap i ulik høyde fra Dansani

Tips! Utnytt veggen over toalettet til oppbevaring på en stilfull måte. Miks høyde og grep på sideskapene, og gi baderommet et utradisjonelt uttrykk. Ved å henge sideskapene i forskjellige høyder kan du skape små rom som du kan bruke til håndklær eller annet tilbehør.

Innvendig innredning i sideskap fra Dansani

Bak den enkle fasaden kan det skjule seg høy funksjonalitet.

FÅ ROM TIL MER

Velg blant et stort utvalg av funksjonelt tilbehør som utnytter plassen og skaper stemning. Hylle uten synlige beslag, helfigurspeil med perfekt avstemt LED-belysning, og overskuelig innrettede skuffer med solide skuffeinnsatser i forskjellige størrelser som passer som hånd i hanske inn i skuffen. Ethvert tilbehør er gjennomtenkt ned til minste detalj.

Smart og praktisk baderomstilbehør fra Dansani

Tips! Trebrett fungerer både som smart romdeler i både over- og underskap, men holder også orden på småting.

Inzo baderomsmøbel i hvit høyglans

Utnytt det asymmetriske til din fordel ved å la en benkeplate gå helt innunder skråveggen | Inzo baderomsmøbel i hvit høyglans | Dansani håndkleholder i lys eik

SPØR OSS OM HJELP

Vi hjelper deg med å sette sammen drømmemøbelet. Ta kontakt med oss på Facebook eller kontakt en av våre butikker – så hjelper de deg med planleggingen av ditt nye baderom. Følg oss gjerne på Instagram for mer baderomsinspirasjon.

Om forfatteren

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger