Bademiljø Vestmar Rør AS

Bademiljø Vestmar Rør AS

Velkommen til Bademiljø i Kragerø!

Vestmar Rør AS har eksistert i 30 år. Nye Vestmar Rør AS ble etablert av Atle Knutsen og Morten Jørgensen i 2003. Vi har vært medlem av Bademiljøkjeden fra starten av. I dag er vi totalt 6 ansatte.

Følg oss på Facebook - Vestmar Rør AS Følg oss på Instagram - Vestmar Rør AS

Åpningstider

Mandag
09.00 - 16.00
Tirsdag
09.00 - 16.00
I dag
09.00 - 16.00
Torsdag
09.00 - 17.00
Fredag
09.00 - 16.00
Lørdag Stengt

Kontakt

Dalaneveien 11 B
3770 KRAGERØ
Vis i Google maps

Telefon: 35980455

Ønsker du befaring eller har andre spørsmål?

Våre baderomseksperter hjelper deg gjerne! Fortell oss hva det gjelder, så kontakter vi deg innen kort tid.

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg innen kort tid. Mvh, Bademiljø Vestmar Rør AS

hva kan vi hjelpe deg med?

Vi utfører alle typer rørleggertjenester:

  • Totalleverandør av komplette bad og våtrom.
  • Spesialisert på trykkavløpsystem.
  • Leverer vann og avløp via kommunalt nett i skjærgården.
  • Rehabilitering av gamle og nye røranlegg.
  • Installasjon av varmepumper og gulvvarme.
  • Vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag.

Vi er godt utstyrt for større oppdrag. Vi har egen båt med kran som vi benytter ved b.l.a. legging av sjøledning og påkobling kommunalt nett. Vi har også egen gravmaskin, hjullaster, ATV, motorisert trillebår og servicebåter.

Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.

Våre tjenester

Vi er en Godkjent Våtromsbedrift fra Fagrådet for Våtrom. Dette innebærer at vi er sertifisert fra FFV til å være totalentreprenør på bad og øvrige våtrom. Etter dagens lover og regler er det slik at det generelt ikke er behov for å søke i kommunen ved rehabilitering av bad. Men noen prosjekter er fortsatt søknadspliktig og mange ønsker fortsatt at det skal søkes til kommunen slik at alle papirer er i orden. Vi har alle nødvendige kvalifikasjoner til å vite hva som er søknadspliktig. Hvis du velger oss som leverandør til ditt nye våtrom kan du være sikker på at både utførelsen og dokumentasjonen blir korrekt.

Du kan dermed stole på at våre ansatte både kjenner til og utfører alt arbeid i tråd med gjeldende normer og regler. Alltid!

Bad og våtrom

Vi har spesialisert oss på alle former for oppussingsoppgaver på bad- og våtrom, alt fra utskifting av utstyr til totalrenovering/bygging av komplette bad. I sistnevnte tilfeller kan vi påta oss hele prosjektlederoppgaven, slik at vi koordinerer alle håndverkere som involveres i en slik prosess. Det vil spare deg for masse tid, samt sikre en optimal fremdrift uten unødig stans under veis. Og vi kan stå som garantist for at hele leveransen er i tråd med et stadig mer omfattende og komplisert regelverk for å sikre offentlig godkjenning av sluttleveransen.

Butikken

I vår butikk vil du til enhver tid finne eksempler på innredningsprodukter fra våre utvalgte kvalitetsleverandører, samt gode tilbud på utstilte varer til både bad og våtrom.

Våre medarbeidere bidrar gjerne med råd og veiledning knyttet til modernisering, oppussing eller bygging av nye bad. Vi har lang erfaring fra denne type oppdrag og besitter egne planleggingsverktøy tilpasset de fleste utfordringer.

Spør oss gjerne! Vi er klare til å ta i mot deg når som helst.

Varmepumper & vannbåren varme

Vi kan nå tilby en rekke produkter og løsninger fra ulike leverandører som bidrar til bedre energiutnyttelse og betydelige lavere fyringsutgifter i fremtiden.

Dette gjelder alt fra kompliserte, komplette løsninger knyttet til eksempelvis vannbåren varme og installasjon av varmepumper til enkeltstående produkter som bidrar til energibesparelser og god langtidsøkonomi.

La vår ekspert gjøre beregninger på hvor mye du kan spare i fremtiden.

Se vår varmepumpeveileder

Hytte og fritidsboliger

Vi har spesialisert oss på ulike løsninger knyttet til ferie- og fritidsboliger. Dette gjelder både knyttet til vann og avløp, samt ulike tekniske toalettløsninger.

Vi kan både gi råd om valg av løsninger, samt planlegging og installasjon av komplette fritidspakker fra A til Å. Det kan lønne seg å ta kontakt med våre fagfolk før man velger løsning. Vi har erfaringen som trengs.

Kart og kontaktskjema

Send oss en melding

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg innen kort tid. Mvh, Bademiljø Vestmar Rør AS