Bademiljø Klima Experten AS

Bademiljø Klima Experten AS

Velkommen til Bademiljø i Florø!

Vi har åpnet studio. Vi har lang fartstid innen ventilasjon og sanitærannlegg, men utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.

Følg oss på Facebook - Klima Experten AS

Åpningstider

Mandag
19.00-21.00
Tirsdag
19.00-21.00
Onsdag
Åpent etter avtale
Torsdag
Åpent etter avtale
Fredag
12.00-16.00
Lørdag
Åpent etter avtale
Ta kontakt med oss for å avtale møte utover oppsatte åpningstider!

Kontakt

Leirvåggata 41
6900 FLORØ
Vis i Google maps

Telefon: 91687592

Ønsker du befaring eller har andre spørsmål?

Våre baderomseksperter hjelper deg gjerne! Fortell oss hva det gjelder, så kontakter vi deg innen kort tid.

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg innen kort tid. Mvh, Bademiljø Klima Experten AS

Varmepumper & vannbåren varme

Vi kan nå tilby en rekke produkter og løsninger fra ulike leverandører som bidrar til bedre energiutnyttelse og betydelige lavere fyringsutgifter i fremtiden.

Dette gjelder alt fra kompliserte, komplette løsninger knyttet til eksempelvis vannbåren varme og installasjon av varmepumper til enkeltstående produkter som bidrar til energibesparelser og god langtidsøkonomi.

La vår ekspert gjøre beregninger på hvor mye du kan spare i fremtiden.

Se vår varmepumpeveileder

Bad og våtrom

Vi har spesialisert oss på alle former for oppussingsoppgaver på bad- og våtrom, alt fra utskifting av utstyr til totalrenovering/bygging av komplette bad. I sistnevnte tilfeller kan vi påta oss hele prosjektlederoppgaven, slik at vi koordinerer alle håndverkere som involveres i en slik prosess. Det vil spare deg for masse tid, samt sikre en optimal fremdrift uten unødig stans under veis. Og vi kan stå som garantist for at hele leveransen er i tråd med et stadig mer omfattende og komplisert regelverk for å sikre offentlig godkjenning av sluttleveransen.

Ikke minst vil vi sikre at kvaliteten på alle ledd i leveransen blir som forventet og at du ikke får uventede overraskelser i etterkant. Da er det trygt å vite at man har benyttet en solid og velrenommert bedrift til å utføre jobben og som også er der den dagen det eventuelt skulle skje noe uforutsett. Så slipper man i alle fall å bekymre seg for det i de nærmeste årene.

Referanser

Vi er stolte av jobbene vi gjør og vi deler gjerne kundenes oppfatninger av oss som samarbeidspartner og prosjektansvarlig.

Derfor kan du til en hver tid be oss om navn på kunder som har brukt oss enten til rehabilitering/nybygging eller til andre oppdrag i løpet av den senere tiden. Det er kun kundene som har benyttet våre tjenester som kan avgjøre om vi fortjener nye oppdrag i fremtiden.

Våre medarbeidere

Edvard Johansen Daglig leder Tlf: 99 23 24 25

Georg Johansen Prosjektleder Tlf: 91 68 95 92

Terje Johansen Prosjektleder Tlf: 95 23 59 59

Maria Kristin Dypevik Studioansvarlig Tlf: 94 14 50 07

Kart og kontaktskjema

Send oss en melding

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg innen kort tid. Mvh, Bademiljø Klima Experten AS