Bademiljø Tecno VVS AS

Bademiljø Tecno VVS AS

Velkommen til Bademiljø i Norheimsund!

TECNO VVS AS, tidligere Kåre Neteland AS, har kompetanse innen prosjektering og utførelse av sanitær-, varme- og sprinkleranlegg. Vi er totalleverandør av komplette bad og våtrom, og har bred kompetanse innen alle tradisjonelle rørleggertjenester og bistår deg som kunde med servicearbeid innen varme- og sanitæranlegg.

Vi i TECNO VVS AS tilbyr også komplette løsninger innen VVS, med tverrfaglig spesialkompetanse innen sanitær-, varme-, luftbehandlingsanlegg, blikkenslagerarbeid, automasjon og SD-anlegg. Dette i samarbeid med Tecno Ventilasjon AS som er et heleid datterselskap av TECNO VVS AS.

Besøk oss gjerne på:

Følg oss på Facebook - Kåre Neteland AS Røyrl.bedrift Følg oss på Instagram - Kåre Neteland AS Røyrl.bedrift

Åpningstider

I dag
08.00-16.00
Tirsdag
08.00-16.00
Onsdag
08.00-16.00
Torsdag
08.00-16.00
Fredag
08.00-16.00
Lørdag
10.00-14.00

Kontakt

Gamle Dalavegen 84
5600 NORHEIMSUND
Vis i Google maps

Telefon: 56553600

Ønsker du befaring eller har andre spørsmål?

Våre baderomseksperter hjelper deg gjerne! Fortell oss hva det gjelder, så kontakter vi deg innen kort tid.

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg innen kort tid. Mvh, Bademiljø Tecno VVS AS

Våre tjenester og godkjenninger

Vi er en Godkjent Våtromsbedrift fra Fagrådet for Våtrom. Dette innebærer at vi er sertifisert fra FFV til å være totalentreprenør på bad og øvrige våtrom. Etter dagens lover og regler er det slik at det generelt ikke er behov for å søke i kommunen ved rehabilitering av bad. Men noen prosjekter er fortsatt søknadspliktig og mange ønsker fortsatt at det skal søkes til kommunen slik at alle papirer er i orden. Vi har alle nødvendige kvalifikasjoner til å vite hva som er søknadspliktig. Hvis du velger oss som leverandør til ditt nye våtrom kan du være sikker på at både utførelsen og dokumentasjonen blir korrekt.

Du kan dermed stole på at våre ansatte både kjenner til og utfører alt arbeid i tråd med gjeldende normer og regler. Alltid!

Sentral godkjenning - Tecno VVS AS  Godkjent Våtromsbedrift FFV - Tecno VVS AS Vi har 10 års garanti på tett bad - Tecno VVS AS  Vi benytter Boligmappa - Tecno VVS AS

Bad og våtrom

Vi har spesialisert oss på alle former for oppussingsoppgaver på bad- og våtrom, og har egen snekker samt avtale med flislegger, maler og elektriker. Ved totalrenovering tar vi på oss hele prosjektlederoppgaven, slik at vi koordinerer alle håndverkere som involveres i en slik prosess. Det vil spare deg for masse tid, samt sikre en optimal fremdrift uten unødig stans under veis. Og vi kan stå som garantist for at hele leveransen er i tråd med et stadig mer omfattende og komplisert regelverk for å sikre offentlig godkjenning av sluttleveransen.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring!

Service

Våre rørleggere kan hjelpe deg med alt fra små reperasjoner til store installasjoner. 

Vi har bred kompetanse innen alle tradisjonelle rørleggertjenester og kan hjelpe deg dersom det oppstår et problem med ditt røranlegg, på badet, kjøkkenet eller utendørs - hjemme eller på hytta. Vi gjør alt fra å reparere toalett til å skifte blandebatteri, til å utføre større oppdrag som reperasjon av rørbrudd og oppgradering til mer energieffektive løsninger. Hos din Bademiljøbutikk finner du alltid fagfolk som kan hjelpe deg!

Butikken i Norheimsund

I vår butikk vil du til enhver tid finne eksempler på innredningsprodukter fra våre utvalgte kvalitetsleverandører, samt gode tilbud på utstilte varer til både bad og våtrom.

Våre medarbeidere bidrar gjerne med råd og veiledning knyttet til modernisering, oppussing eller bygging av nye bad. Vi har lang erfaring fra denne type oppdrag og besitter egne planleggingsverktøy tilpasset de fleste utfordringer.

Spør oss gjerne! Vi er klare til å ta i mot deg når som helst.

Varme og energi

Bedre inneklima og lavere energiforbruk? Vi kan nå tilby en rekke produkter og løsninger fra ulike leverandører som bidrar til bedre energiutnyttelse og betydelige lavere fyringsutgifter i fremtiden.

Dette gjelder alt fra kompliserte, komplette løsninger knyttet til eksempelvis vannbåren varme og installasjon av varmepumper til enkeltstående produkter som bidrar til energibesparelser og god langtidsøkonomi.

La vår ekspert gjøre beregninger på hvor mye du kan spare i fremtiden.

Les mer om varm og ernergi

Våre referanser

Vi er stolte av jobbene vi gjør og vi deler gjerne kundenes oppfatninger av oss som samarbeidspartner og prosjektansvarlig.

Derfor kan du til en hver tid be oss om navn på kunder som har brukt oss enten til rehabilitering/nybygging eller til andre oppdrag i løpet av den senere tiden. Det er kun kundene som har benyttet våre tjenester som kan avgjøre om vi fortjener nye oppdrag i fremtiden.

Se noen av våre referanser

Kart og kontaktskjema

Send oss en melding

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg innen kort tid. Mvh, Bademiljø Tecno VVS AS