Bademiljø Larmerud Rørservice AS

Bademiljø Larmerud Rørservice AS

Velkommen til Bademiljø på Sofiemyr!

Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Kontakt oss også vedr. serviceavtaler, rammeavtaler, høytrykkspyling, sprinkler, kjøleanlegg og TV-kontroll av røranlegg. Vi har mange års erfaring og er godt kjent med de fleste bygg i nærmiljøet.
Vår erfaring er din trygghet.

Vi har pusset opp butikken. Ta turen innom butikken for å se alle våre flotte utstillinger. Vi har gratis kundeparkering. Velkommen!

Følg oss på Facebook - Larmerud Rørservice AS Følg oss på Instagram - Larmerud Rørservice AS

Org.nummer: 984 058 039
Postadresse: Postboks 665, 1411 Kolbotn

Åpningstider

Mandag
10.00-17.00
Tirsdag
10.00-17.00
Onsdag
10.00-17.00
Torsdag
10.00-18.00
I dag
10.00-17.00
Lørdag
10.00-15.00
Telefontid fra 07.30 til 16.00

Kontakt

Sofiemyrveien 6
1412 SOFIEMYR
Vis i Google maps

Telefon: 66892900

Ønsker du befaring eller har andre spørsmål?

Våre baderomseksperter hjelper deg gjerne! Fortell oss hva det gjelder, så kontakter vi deg innen kort tid.

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg innen kort tid. Mvh, Bademiljø Larmerud Rørservice AS

VIL DU BLI EN AV OSS?

Vi søker nå rørleggere til fast ansettelse. Du har svennebrev eller utdannelse innen fagområdet, og du bør ha erfaring med sanitærarbeid, varmepumpe og varmeanlegg. 

Nysgjerrig? Les mer om stillingen her. 

Service | Tilgjengelighet | Kompetanse

Vi ønsker å gi deg en god rørleggeropplevelse!

Våre varer og tjenester bygger på kvalitet og kompetanse, med over 50 års bransjeerfaring i rørleggerfaget. Alle våre rørleggere innehar svennebrev, og vi har sentral godkjenning. 

Les mer om oss, og hva vi kan tilby deg i vår brosjyre. 

Se vår brosjyre

Våre tjenester

Vi er en Godkjent Våtromsbedrift fra Fagrådet for Våtrom. Dette innebærer at vi er sertifisert fra FFV til å være totalentreprenør på bad og øvrige våtrom. Etter dagens lover og regler er det slik at det generelt ikke er behov for å søke i kommunen ved rehabilitering av bad. Men noen prosjekter er fortsatt søknadspliktig og mange ønsker fortsatt at det skal søkes til kommunen slik at alle papirer er i orden. Vi har alle nødvendige kvalifikasjoner til å vite hva som er søknadspliktig. Hvis du velger oss som leverandør til ditt nye våtrom kan du være sikker på at både utførelsen og dokumentasjonen blir korrekt.

Du kan dermed stole på at våre ansatte både kjenner til og utfører alt arbeid i tråd med gjeldende normer og regler. Alltid!

 

Bad og våtrom

Vi har spesialisert oss på alle former for bygging eller totalrenovering på bad- og våtrom - alt fra utskiftning av utstyr til bygging av komplette bad. Ved totalrenovering tar vi på oss hele prosjektlederoppgaven, slik at vi koordinerer alle håndverkere som involveres i en slik prosess. Det vil spare deg for masse tid, samt sikre en optimal fremdrift uten unødig stans under veis. I tillegg vi kan stå som garantist for at hele leveransen er i tråd med et stadig mer omfattende og komplisert regelverk for å sikre offentlig godkjenning av sluttleveransen.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring!

Butikken vår

I vår butikk vil du til enhver tid finne eksempler på innredningsprodukter fra våre utvalgte kvalitetsleverandører, samt gode tilbud på utstilte varer til både bad og våtrom.

Våre medarbeidere bidrar gjerne med råd og veiledning knyttet til modernisering, oppussing eller bygging av nye bad. Vi har lang erfaring fra denne type oppdrag og besitter egne planleggingsverktøy tilpasset de fleste utfordringer.

Varme og energi

Bedre inneklima og lavere energiforbruk? Vi kan tilby en rekke produkter og løsninger fra ulike leverandører som bidrar til bedre energiutnyttelse og betydelige lavere fyringsutgifter i fremtiden.

Dette gjelder alt fra kompliserte, komplette løsninger knyttet til eksempelvis vannbåren varme og installasjon av varmepumper til enkeltstående produkter som bidrar til energibesparelser og god langtidsøkonomi.

Les mer om varme og energi

Hytte og fritidsboliger

Vi har spesialisert oss på ulike løsninger knyttet til ferie- og fritidsboliger. Dette gjelder både knyttet til vann og avløp, samt ulike tekniske toalettløsninger.

Vi kan både gi råd om valg av løsninger, samt planlegging og installasjon av komplette fritidspakker fra A til Å. Det kan lønne seg å ta kontakt med våre fagfolk før man velger løsning. Vi har erfaringen som trengs.

Våre referanser

Vi er stolte av jobbene vi gjør og vi deler gjerne kundenes oppfatninger av oss som samarbeidspartner og prosjektansvarlig.

Derfor kan du til en hver tid be oss om navn på kunder som har brukt oss enten til rehabilitering/nybygging eller til andre oppdrag i løpet av den senere tiden. Det er kun kundene som har benyttet våre tjenester som kan avgjøre om vi fortjener nye oppdrag i fremtiden.

Vår miljøprofil

Vi kildesorterer alt avfall både fra oppdrag og internt i våre lokaler. Avfall som:

  • porselen
  • plast
  • papir
  • etc.

sorteres i egne containere plassert i vårt bygg. Vi har egne avtaler med Follos kildesorteringsplasser og våre grossister hvor vi leverer inn varmtvannsberedere, fyrkjeler etc. 

Vi bruker kun leverandører som er bevisste på å ta hensyn til miljøet. 

Våre medarbeidere

Geir Sparengen Daglig leder/Rørleggermester Tlf: 415 35 731

Yvonne Wilberg Adm.medarbeider Tlf: 66 89 29 00

John Roar Raaken Enebolig/Prosjekt Tlf: 415 35 732

Morten Bergseng Serviceleder Tlf: 415 35 735

Erik Hagen Butikkleder/Baderom Tlf: 415 35 733/ 66 89 29 00

Anne Lise Johnsen Butikkmedarbeider Tlf: 66 89 29 00

Kart og kontaktskjema

Send oss en melding

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg innen kort tid. Mvh, Bademiljø Larmerud Rørservice AS