Magasinet

Magasinet

Nyttige artikler for deg som skal pusse opp badet eller vurderer å bytte varmesystem

Varme & Energi | 28.sep 2016
Energisparetips- Det er lett å spare mer
Her kan du lese mer om hvordan du kan spare mye på å lære mer om hvordan du kan holde utgiftene til oppvarming og varmtvannsberedning nede.
Varme & Energi | 28.sep 2016
Oljefyring kan forbys-dette gjør du
Installer en luft-til-vann varmepumpe allerede nå, så er du godt forberedt til det mest sannsynlige forbudet som vil bli innført mot oljefyring i 2020.
Varme & Energi | 19.mai 2016
ADVARSEL! Er varmtvannsberederen din en brannfelle?
OSO Hotwater AS advarer om risiko for overoppheting i elektrisk tilkobling på OSO varmtvannsberedere som er produsert mellom 2009 og 2011.
Varme & Energi | 25.okt 2015
Ingenting varmer så godt som vannbåren gulvvarme
Gulvvarme fungerer like bra uansett hvordan du innreder og møblerer. Det gir frihet – en frihet som også gjør renholdet enklere. Med varme gulv slipper du elementer og rør som samler og oppvirvler støv. En annen fordel er at gulvet tørker fort etter vask.
Varme & Energi | 20.okt 2015
Vurderer du varmepumpe eller gulvvarme?
Å bytte varmesystem kan bety store inngrep og høye kostnader. Skal du bygge nytt, er det også mange ting å tenke på. Det er mye å velge mellom, og det kreves god fagkunnskap for å velge rett system for akkurat ditt hus og din familie. For de aller fleste villaeiere vil en varmepumpe være en god investering. Markedet er blitt stort og systemene har blitt bedre. Vi gir deg en innføring i varmepumper og gulvvarme.
Varme & Energi Trender & Inspirasjon | 20.okt 2015
LUNE BAD FRA HUDEVAD
Radiatorer er ofte noe vi ser som en nødvendighet fremfor noe vi har så veldig lyst på. Men det er før vi har sett nærmere på hva radiatorprodusenten Hudevad har å tilby. Stian Lystad hos Bademiljø i Kristiansund forteller at Hudevad ofte brukes i næringsbygg og i andre sammenhenger hvor de må tåle hard bruk, som for eksempel i skoler. Radiatorene får skryt av både byggherrer, montører og kontrollører. Dette er folk som har kvalitet i fokus. Det liker vi. Når Stian samtidig kan fortelle at Hudevad er svært konkurransedyktige på pris, synes jeg vi skal se nærmere på disse radiatorene i lekker, dansk design.
{{blogpost.name}}
{{category}} | {{blogpost.date | date:'d.MMM yyyy'}}
{{blogpost.name}}
{{blogpost.intro}}