Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN OG VASKEROM
Gå til hovedside for: INNEKLIMA OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: VARME OG VARMTVANN
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
Magasinet

Magasinet

Nyttige artikler for deg som skal pusse opp badet eller vurderer å bytte varmesystem

Trender & Inspirasjon | 30.jan 2019
Tips til morsdag
Nå er morsdagen rett rundt hjørnet. I Norge feirer vi mor andre søndag i februar, 10. februar i 2019. Morsdagen er en flott anledning til å vise mor at du setter pris på henne. Så hva med å stelle ekstra godt med mor denne dagen? Vi har samlet noen tips til hva du kan overraske mor med.
Trender & Inspirasjon | 29.nov 2018
Julegavetips
O jul med din glede! Nå skal vi snart ønske julen 2018 velkommen, og vi i Bademiljø har derfor samlet våre beste julegavetips. Hva er vel bedre enn å gi noen du er glad en koselig velvære-gave?
Trender & Inspirasjon | 28.nov 2018
Slik styler du badet til visning
Badet er et av de rommene som får mest fokus på boligvisning. Her gir boligstylist Tone Christi Røisgård deg tips til hvordan du kan style badet til visning, slik at du kan gjøre det beste ut av det bademiljøet du har.
Trender & Inspirasjon | 2.nov 2018
Finn badekaret som passer for ditt bad
Finnes det noe bedre enn å senke seg ned i et varmt bad etter en stressende dag med kravstore sjefer og masete barn? Her finner du badekaret som passer deg og ditt bad.
Trender & Inspirasjon | 30.okt 2018
Tips til farsdag
Nå er farsdagen rett rundt hjørnet. I Norge feirer vi farsdag andre søndag i november, altså den 11. november i 2018. Farsdagen er en flott anledning til å vise far at du setter pris på ham. Vi har samlet noen tips til hva du kan overraske far med.
Trender & Inspirasjon | 18.okt 2018
PowderRain – magiske mikrodråper
Ønsker du mer dusjglede? Badet er et sted hvor du skal kunne trekke deg tilbake, slappe av og lade batteriene. Opplev den sanselige verdenen med den nye stråletypen PowderRain fra Hansgrohe. Tro meg, du vil aldri ha lyst til å dusje med noen annen dusjstråle igjen!
{{blogpost.name}}
{{category}} | {{blogpost.date | date:'d.MMM yyyy'}}
{{blogpost.name}}
{{blogpost.intro}}