Bademiljø Boligmappa_Jørgen Nordby

Skrevet av
Bademiljø

Bademiljø samarbeider med Boligmappa

Bademiljø var den første rørleggerkjeden som inngikk avtale med Boligmappa.no. Det betyr at vi kan gå inn å registrere alt vi har gjort i forbindelse med bygging av badet ditt og arkivere all dokumentasjonen på boligmappa.no. Så slipper du å tenke på det.

Boligmappa.no kan enkelt beskrives som ”boligens servicehefte på nett”. En digital lagringsplass som samler viktig dokumentasjon fra offentlige register, håndverkere og boligeiere.

Boligmappa.no er knyttet til eiendomsregisteret og henter automatisk inn informasjon om boligen din, slik som byggeår, areal, omsetningshistorikk etc.

Boligmappa følger boligen. Det betyr at den kun er tilgjengelig for eieren. Hvis du flytter, vil den nye eieren overta Boligmappa fra din bolig, mens du overtar Boligmappa til boligen du flytter til. Dermed har du alltid viktig dokumentasjon om boligen lett tilgjengelig.

Snakk med oss om å legge inn din dokumentasjon på www.boligmappa.no

Om forfatteren

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.