Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN OG VASKEROM
Gå til hovedside for: INNEKLIMA OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: VARME OG VARMTVANN
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
Geberit DuoFresh luktfritt toalett på bad

Geberit DuoFresh - Endelig et luktfritt toalett

Verden har gått framover, og ny teknologi har gjort hverdagen mer behagelig og komfortabel. Det gjelder også innen toaletthygiene.

Er du av dem som ikke orker å bruke badet hvis noen har vært der før deg og det henger igjen vond lukt? Naturen krever sitt. Det er bare ikke like behagelig å forholde seg til. Men nå er tiden for grundig rengjøring av toalettet etter bruk, fyrstikker, Klorin og åpning av vinduer forbi. Nå kan den moderne teknologien sørge for både rengjøring av toalettet og en befriende godlukt på badet etter bruk.

Rent og fresht på toalettet

De fleste som pusser opp legger gjerne ned en hel del penger på baderommet, siden vi tilbringer mye tid her i løpet av en dag. I tillegg til dusj og bad, sminker og steller vi oss gjerne på badet, og vi bruker toalettet jevnlig. Derfor er vi stadig mer opptatt av toaletthygiene og det å slippe vond lukt på badet vårt.

Badet er et av rommene som vi gjerne vil skal fremstå innbydende og fresht når vi inviterer gjester. Og du vil helst slippe å bekymre deg om hvem som har gjort hva, om det er vond lukt, om alle har gjort rent etter seg, og endelig fremstår bademiljøet så innbydende som du gjerne vil at det skal gjøre.

Da kan du glede deg over ny teknologi som kan gi deg et luktfritt bad med optimal toaletthygiene, slik at det alltid er klart for nestemann som skal inn. Nå kan du nemlig få et toalett med kullfilter og luftfrisker, som fjerner lukt etter dobesøk. Bedre blir det ikke.

Geberit Duofresh innbyggingssisterne for luktfritt baderom

Geberit DuoFresh

Geberit DuoFresh er en innbyggingssisterne for vegghengt toalett med integrert luktavsug. Det smarte er at den fjerner vond lukt fra toalettskålen og hindrer den i å spre seg i rommet, i motsetning til tradisjonell ventilasjon hvor du du må lufte ut for å fjerne vond lukt på baderommet. Luften blir renset i et kullfilter i toalettet, som sitter bak Sigma40 betjeningsplaten.

Vond lukt er fettpartikler og kullet fanger opp disse partiklene. Når kullfilteret er fullt, begynner man å kjenne vond lukt på toalettet igjen. Derfor bytter du kullfilteret ca. en gang i året, avhengig av belastningen. Det er også en varsellampe som viser når det er tid for å skifte filter.

Sigma40 betjeningsplaten har også en slisse for plassering av WC-tablett, som gir friskt blått vann. Den hengslede betjeningsplaten gir enkel tilgang til det aktive kullfilteret og til innsatsen for WC tabletter.

NB: Det eneste som er viktig å huske på er at det må legges strøm frem til DuoFresh-sisternen.

Toaletthygiene og teknologi

Det har altså vært en revolusjonerende utvikling innen teknologien når det kommer til velvære og hygiene, og mange produkter og innretninger er endelig på full fart inn på det norske markedet. Nordmenn har et høyt forbruk på renovering og oppussing av bolig, og det et stort potensiale for praktiske og nyttige produkter til badet som øker verdien av boligen. Vi reiser mer og henter inn nye impulser fra utlandet, og hotellopphold i utlandet kan gi oss inspirasjon til å få det like smart og komfortabelt hjemme.

Moderne dusjtoaletter som både spyler deg ren og blåser deg tørr etter toalettbesøk har vært vanlig i Japan i årevis, og nå ser vi at denne teknologien begynner å ta av her hjemme.

De fleste er opptatt av hygiene, og vi forbinder dette mer og mer med velvære. Et luktfritt og berøringsfritt baderom er både hygienisk og ikke minst behagelig for de som bruker det. Som berøringsfrie kraner når du skal vaske hendene eller går på toalettet, eller automatisk skylling i toalettet når du forlater det. Og nå kan du også få toalett med et aktivt kullfilter som renser luften og fjerner all vond lukt etter toalettbesøk.

 

Produktinformasjon

DuoFresh innbyggingssisterne med de tilhørende betjeningsplatene fjerner ubehagelig lukt fra toalettskålen før den rekker å nå ut i rommet.

  • Et aktivt kullfilter og innkast for WC tabletter er lett tilgjengelig via betjeningsplaten.
  • Luften rengjøres gjennom et aktivt kullfilter, som skiftes omtrent en gang per år.
  • Vond lukt suges ut direkte fra innsiden av toalettskålen, og en stillegående vifte transporterer den rengjorte luften tilbake til rommet.
  • Luktavsuget aktiveres ved å trykke på knappen på toppen av betjeningsplaten. Denne slås automatisk av igjen etter ti minutter, eller et nytt trykk på knappen.
  • I tillegg til luktavsug kan du benytte WC-tabletter som farger vannet blått, minimerer kalkavleiring og gir en frisk duft til duftrommet.

 

Mørkeredd?

Ønsker du en litt annerledes og unik løsning, ta en titt på Geberit Monolith, som er en elegant toalettmodul i herdet glass og aluminiumsprofiler. Toalettmodulene har luktavsug og ComfortLight belysning i syv ulike farger som slår seg automatisk på så snart noen nærmer seg toalettet. LED-belysningen gir både orienteringslys og en hyggelig atmosfære. Lysfarge og intensitet kan programmeres etter ditt individuelle behov.

Toalettmodulen kan kombineres med et stort utvalg vegghengte og gulvstående toaletter samt Geberit AquaClean-modeller. I de fleste tilfeller kan toalettmodulen kobles til eksisterende vannforsyning og avløp uten strukturelle endringer i bygningen. Toalettmodulen krever elektrisk tilkobling.

Ta kontakt med din lokale Bademiljøbutikk for å snakke om dine muligheter for å endelig få et luktfritt baderom.

Geberit Monolith sisterne med LED-belysning Geberit Monolith 101 cm toalettmodul med intergrert sisterne for vegghengt toalett. 

 

 

Om forfatteren

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.