Bademiljø vannhygiene Oras Optima

Skrevet av
Bademiljø

Berøringsfritt blandebatteri – hygiene i hjemmet

Visste du at mange bakterier spres via indirekte kontakt, eksempelvis ved at flere personer berører de samme flatene? Ved å sørge for at kontaktflatene er rene kan man redusere bakteriespredningen betydelig. Berøringsfrie blandebatterier på baderom eller kjøkken er derfor ikke bare praktisk og brukervennlig, men løfter også hygienen til et helt nytt nivå.

Berøringsfrie blandebatteri er ingen ny oppfinnelse. Oras lanserte faktisk det første berøringsfrie blandebatteriet allerede i 1989. Selve produktutviklingen av berøringsfrie blandebatteri var et resultat av behovet for bedre hygiene i helsevesenet. Det offentlige trengte brukervennlige løsninger som samtidig var vannbesparende. Derfor er det kanskje ikke så rart at berøringsfrie blandebatteri er noe de fleste assosierer med offentlige miljøer – som kjøpesentre, flyplasser, restauranter og sykehus. Trenden med berøringsfrie blandebatteri er imidlertid også veldig praktisk hjemme, og de siste årene har det kommet stadig flere veldesignede blandebatterier som er skreddersydd for bruk i hjemmet.

FUNKSJONELLE OG MODERNE BLANDEBATTERI

Baderom og kjøkken blir stadig mer funksjonelle, og velvære, både for mennesker og miljøet, står i fokus. Ikke alle tenker over at de kan ha berøringsfrie blandebatterier hjemme, men det blir stadig mer vanlig. Det er flere situasjoner i hverdagen hvor vi bruker mer vann enn nødvendig – for eksempel til håndvask og tannpuss. Med et berøringsfritt servant- eller kjøkkenbatteri sparer du vann, gir hele familien bedre håndhygiene og gjør det tryggere for små barn å vaske hendene sine.

Oras Optima berøringsfritt kjøkkenbatteri

Kjøkkenbatteriet Oras Optima kombinerer berøringsfrihet med praktiske hendler. Dette er et godt og praktisk kjøkkenbatteri hvor du har mulighet til å skylle lengre, samtidig som du kan vaske hendene på en hygienisk måte. Dette gjør det enkelt å skylle hendene mellom skjæringen og kuttingen av kylling og salat.

Oras Electra berøringsfritt servantbatteri

Oras Electra | Avansert teknologi møter lekkert design i Oras sine nye Electra-modeller – med geometriske eller myke kanter. Med det lekre designet kommer de til sin rett selv i de mest kresne hjem. Blandebatteriet kommer både som batteridrevet og med elektrisk tilkobling.

Oras Signa berøringsfritt servantbatteri

Oras Signa | Blandebatteri med innovativt 360-graders design - både som en ettgreps variant og en hybridversjon. Hybridversjonen kan betjenes både manuelt og med den berøringsfrie funksjonen for forbedret hygiene og funksjonalitet. Dette blandebatteriet er ikke bare utrolig lekkert å se på, men også barnevennlig, da temperaturen kan forhåndsstilles til et passe nivå. Perfekt hvis du ønsker å barnesikre badet ditt.

Utforsk gjerne hele vårt utvalg innen servantbatterier og kjøkkenbatterier med berøringsfri betjening.

Har du ytterligere spørsmål til hva du bør tenke på når du skal velge blandebatteri, ta kontakt med oss på Facebook eller en av våre Bademiljøbutikker – så hjelper vi deg gjerne! Følg oss gjerne på Instagram for mer baderomsinspirasjon.

Om forfatteren

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.