Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN
Gå til hovedside for: VASKEROM
Gå til hovedside for: INNEKLIMA
Gå til hovedside for: HAGE OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
Gå til hovedside for: Våre tjenester
Drømmebad. Foto.

Skrevet av
Bademiljø

Drømmebadet - steg for steg

Slik blir drømmebadet en realitet. Endelig står du i døråpningen til badet ditt og kjenner på gleden over at det skal pusses opp. Vekk med slitne fliser fra 90-tallet, og inn med noe nytt. Noe du har bestemt helt selv. Men før du forsvinner inn i visjoner om gullforgylte servanter er det et par ting du bør tenke på.

Før du går i butikken er det viktig å tenke gjennom hvordan du vil badet ditt skal være. Behovene du og din familie har er nemlig avgjørende for hvordan badet blir seende ut til sist. Er det alltid noen som må dusje før jobb om morgenen? Har du en tenåring som fikser hår i en time mens resten av huset står utenfor døra med pressende blære? Alle slike ting må tas med i beregningen når du skaper ditt drømmebad.

Planlegg

Søk inspirasjon og tenk over behovene dere har. Det er mange flotte bad å finne på internett og i interiørblader, blogger, eller nettstedet Pinterest. Samle inspirasjonen og vurder hva som funker for både deg og lommeboken din.

Når du føler deg klar tar du kontakt med leverandør og avtaler tid for befaring. Dette er avgjørende for å gi en god vurdering av badet, og hvilke muligheter du har. Fra Bademiljø kommer tilbudene med faglige anbefalinger, budsjett og en tidsplan for et komplett, nytt bad.

LES OGSÅ: Slik tegner du badet ditt

Gjennomfør

Planen godkjent og signert, og arbeidet settes i gang, men husk for all del å få skriftlige avtaler. Mens badet renoveres kan du begynne å glede deg til lørdagskvelder i det nye hjørnebadekaret. Bademiljø stiller selvfølgelig med alle fagpersoner som trengs for å skape ditt drømmebad. Du kan være trygg på at vi får inn de som trengs, så du kan fortsette som normalt mens vi fikser hele badet.

Ferdigstill

Så står du i døråpningen igjen, men denne gangen er det ikke beige og gult som slår i mot deg – men skinnende hvitt. Det er som å trå inn i en drøm, og servantene er akkurat så kunstferdige som du ønsket deg. Med en fagperson går du gjennom baderommet, og kan komme med tilbakemeldinger. Det er viktig at du blir fornøyd med resultatet. Hos Bademiljø kan du dessuten få ti års tetthetsgaranti, så du kan alltid føle deg trygg på at badet er i sikker stand.

Drømmebadet er ikke langt unna, og sammen kan vi gjøre dine ønsker for form og funksjon til virkelighet. Så slipper du å se på slitne fliser, og får heller et bad som gir deg glede og ro.

Om forfatteren

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.