Planlegg ditt nye bad hos Bademiljø

Skrevet av
Bademiljø

Å planlegge bad – dette bør du tenke på før du pusser opp

Å planlegge et nytt bad er først og fremst spennende, samtidig som det er mange valg som skal tas og en del ting som bør undersøkes. Her er noen tips til deg om baderomsplanlegging før oppussing av bad.

SKRIV EN ØNSKELISTE

Når du skal planlegge badet, kan en liste over hva du trenger og hva du ønsker deg være til god hjelp både for deg og den som skal utføre jobben. Vil du ha dusj, badekar eller en kombinasjon av disse? Og skal du ha et enkelt, vegghengt toalett, eller kanskje et moderne toalett som spyler deg ren med vann etter toalettbesøket?

Planlegg badet - dusj eller badekar?

Dusj eller badekar - eller kanskje du har plass til begge deler?

Planlegg badet med riktige materialer og løsninger

PRAKTISK: Med en gjennomtenkt innredning får du også god oversikt. Planlegg hvilke skuffeløsninger og skap som passer deg og ditt behov best.

VELG ÉN STIL

Et annet smart tips for god baderomsplanlegging er å bruke litt tid på å finne en stil du liker, og planlegg badet slik at du følger denne hele veien. Har du en rød tråd i valg av både fliser, baderomsmøbler og annet, får du et stilrent og gjennomført bad.

Planlegg badet ved hjelp av baderomdesigner fra Bademiljø

Trenger du hjelp med å planlegge badet ditt så har vi i Bademiljø erfarne baderomdesignere som kan hjelpe deg!

LES OGSÅ: Slik tegner du drømmebadet 

LAG ET BUDSJETT

Når du har en formening om hva du behøver og ønsker deg, er det neste steget å ta kontakt med fagfolk for å få en vurdering av hva prosjektet vil koste deg. Bademiljø har erfarne baderomsdesignere og rørleggere som gir deg råd underveis og leder prosessen fra inspirasjon til ferdig bad. Husk at du også kan prøve vår budsjettkalkulator.

VELG DYKTIGE HÅNDVERKERE

Har du vært inne på tanken om å pusse opp badet selv? Husk at det er strenge regler for oppussing av våtrom, og spesielt med tanke på forsikring og videresalg av boligen er det viktig at arbeidet er dokumentert når jobben er ferdig utført. Uansett hvem du velger til å utføre oppdraget: sørg for at det er dyktige og sertifiserte håndverkere. Da kan du bekymringsfritt nyte det nye badet ditt i mange år fremover.  

Planlegg badet og velg riktig rørlegger SMART VALG: Bruk seriøse håndverkere, så er du sikker på at jobben blir skikkelig og at all dokumentasjon er i orden.

Vil du ha hjelp til å komme igang med å planlegge badet? Vi i Bademiljø har dyktige baderomdesignere som hjelper deg på veien mot drømmebadet. Ta kontakt med din lokale Bademiljø-butikk - vi hjelper deg gjerne med baderomsplanleggingen.

Om forfatteren

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.