Viclean dusjtoalett. Foto.

Skrevet av
Villeroy & Boch Norge AS

Fem grunner til å velge et dusjtoalett

I alle tider har vi brukt vann for å sørge for den daglige hygienen. Men ikke etter toalettbesøket – der nøyer de fleste seg med å bruke papir. Nå ser vi imidlertid at stadig flere tar etter den asiatiske tradisjonen med å vaske seg med vann etter å ha vært på toalettet. Dusjtoaletter kombinerer funksjonene til et toalett og det tradisjonelle bideet for en enkel og hygienisk vask etter toalettbesøket.

Villeroy & Bosch har utviklet dusjtoalettene ViClean som revolusjonerer toalettkulturen og har fått mye oppmerksomhet verden over.

– Dusjtoaletter har lenge vært populært i Japan, og nå står vi for tur. Den økte interessen henger sammen med alt fra praktiske fordeler til at dusjtoaletter faktisk gjør hjemmet ditt mer moderne, sier Rebecca Duvemyr, PR & Communication Manager hos Villeroy & Boch Gustavsberg.

1) Ingen hudirritasjon
Til forskjell fra toalettpapir er den myke vannstrålen skånsom mot huden og fører til verken irritasjon eller ubehag. Intime kroppsdeler blir behagelig rene med varmt vann etter hvert toalettbesøk. Ettersom vann er et lavallergen er det dessuten en vaskemetode som er spesielt godt egnet for allergikere.

2) Økt bevegelighet
For personer med begrenset bevegelsesfrihet bidrar dusjtoaletter til økt selvstendighet, siden det er enkelt å styre toalettenes funksjoner med fjernkontrollen som kan monteres på veggen ved siden av. Munnstykkets posisjon kan dessuten justeres individuelt, og dermed lette den personlige hygienen for alle.

3) Økt blodsirkulasjon
Det skånsomme vanntrykket fra dusjmunnstykket øker blodsirkulasjonen. Med det integrerte munnstykket rengjør dusjstrålen hele underlivet med funksjonene Rear wash og Lady wash.

4) Optimal hygiene
Dusjtoaletter øker hygienen i følsomme områder, og kan dermed øke komforten for alle som er sensitive for smerte. Dette skyldes at det brukes varmt vann i stedet for tørt papir som kan irritere og rispe opp huden. Ettersom vannets trykk- og temperaturnivåer kan justeres, kan de skreddersys ønskene og behovene til hver enkelt.

 

5) Et moderne hjem
Utover de rent praktiske årsakene til å velge et dusjtoalett bidrar ViClean dessuten til et moderne hjem. Med moderne teknologi og design bidrar baderommet til en ny og frisk følelse i hele hjemmet.

Om forfatteren

Villeroy & Boch Norge AS

Villeroy & Boch Norge AS er en del av det tyske konsernet Villeroy & Boch AG og tilhører en av Europas største produsenter av baderomsprodukter. I konsernet inngår også varemerket Gustavsberg, som er en av Skandinavias ledende produsenter av baderomsprodukter. Villeroy & Boch har vært en viktig del av den europeiske kulturen og er den ledende europeiske premium merkevaren innen husholdningsporselen, fliser, kjøkken og bad.