Inr Arc badekarvegg hos Bademiljø

Skrevet av
Bademiljø

Dusjbadekar – kombiner både badekar og dusj

Hvilket badekar skal du velge? Frittstående, innebygget badekar eller boblebad? Har du i tillegg lyst på dusj, men har ikke plass til både dusj og badekar? Da kan det være lurt å vurdere en kombinasjonsløsning. Vi viser deg smarte løsningene for dette.

Det er flere gode grunner til å kombinere badekar og dusj. En hjørnedusj eller en enkel skjermvegg på badekaret er smarte løsninger for å unngå søl på badet. Dørene kan også skyves bort, slik at du enkelt kan ta et avslappende bad. Så si farvel til dusjforheng, og velg heller en elegant og plassbesparende løsning.

Les mer: Badekar - kilden til hverdagsluksus 

SVEDBERGS FORSA

Forsa-serien fra Svedbergs gir deg muligheten til å velge mellom en hjørnedusj-løsning og en enkel skjermvegg. Uansett hva du velger er dusjveggene tilpasset flere av Svedbergs ulike badekarmodeller. Du har også flere valgmuligheter når det gjelder dusjveggene, da de kan leveres med ulike profiler, håndtak og glasstyper.

Svedbergs Forsa badekarvegg hos Bademiljø

1 FORSA hjørnedusj for badekar og dusjbadekar Z150/160/170 | 2 FORSA skjermvegg  for badekar og dusjbadekar Z155 | 3 FORSA hjørnedusj for badekar og dusjbadekar Z155.

ANDRE BADEKARVEGGER 

Vi har stort utvalg av badekarvegger. Se flere eksempler under, eller se alle badekarveggene her

INR Arc Modell 17 badekarvegg hos Bademiljø

Arc Modell 17 badekarvegg fra INR

INR badekarvegger hos Bademiljø

1 INR LINC Modell 17 badekarvegg | 2 INR ARC Modell 17 badekarvegg | 3 INR ARC Modell 24 badekarvegg

Les mer: Innebygget badekar - en del av et helstøpt bad

Om forfatteren

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.